Eskişehir’in yaklaşık 4 bin 500 kişinin yaşadığı Kırka Mahallesi’nde bayram sevinci çocuklar için farklı bir anlam kazandı. Kırka Mahallesi Muhtarı Nail Kutlu, mahallede yaşayan tüm çocuklar için bayram hediyesi hazırlayarak tek tek bayramlaştı ve hediyelerini kendi elleriyle takdim etti.
Muhtar Kutlu’nun bu örnek davranışı mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılandı. Vatandaşlar, genç ve dinamik muhtarın mahallede yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını dile getirdi.
Bayram hediyelerini alan çocuklar ise Muhtar Nail Kutlu’dan halı saha ve oyun alanı yapılmasını istedi. Çocukların talebine karşılık veren Kutlu, “Çocuklar bizim en kıymetli hazinemiz. İnşallah bu isteklerini yerine getirebiliriz, bu da bizi mutlu eder” dedi.
Bayramın çocukların yüzündeki tebessümle daha anlamlı hale geldiğini belirten Kutlu, “Çocuklarımızın yüzü güldükçe biz de mutlu oluyoruz. Onlar bizim her şeyimiz” sözleriyle Türk halkının bayramını kutladı.
İstersen bunu bir de yerel gazete üslubunda başlık + spot + haber metni formatında hazırlayayım.






