Yılmaz seçim sonuçlarını değerlendirdi Yılmaz seçim sonuçlarını değerlendirdi

Haber: Şenay Bilik Yıldırım

Ahmet Ataç,  “Nebi Hatipoğlu kendini tanıtma telaşı içinde midir başka bir amacı var mıdır bilemiyorum, ancak ne yaparsa yapsın bizim siyasi ahlakımızı ve ilkelerimizi bozamaz.” diye konuştu. Ataç şunları söyledi: “Eskişehir siyasetini dizayn etmek kolay değil, Hatipoğlu’nun böyle bir deneyimi olduğunu zannetmiyorum bu er meydanı bugüne kadar kimler geldi kimler geçti çok şükür ayaktayız. Yolumuza devam edeceğiz. Benim adaylığım konusunda yanlış bir algı yaratmak isteyenler olabilir. Ama ben her zaman aynı şeyi söyledim. Yılmaz hocanın aday olduğu bir seçimde aday olmam. Ancak Yılmaz hoca aday olmadığı zaman Büyükşehir için en çok hakkı olan kişilerden biri olduğumu ifade ettim. Yılmaz hoca adayken ben asla aday olmam böyle bir hata yapmam, hoca çok saygıdeğer biridir benim için. “

CHP BABA OCAĞIM”

Başka bir partiden aday olmasının da söz konusu olmadığını belirten Ataç, “Benim CHP’ye girişim 1971 o dönemden bu yana benim çizgimde hiçbir oynama olmamıştır, Ecevit’e büyük hayranlığım vardır o zaman sadece Yılmaz hocayla birlikte DSP’den başkan adayı olduk. 2011de de tekrar baba ocağına döndüm ve hayatımın sonuna kadar da CHP’de olacağım.” ifadelerini kullandı.

7 AYDA ÇOK ŞEY DEĞİŞİR

Ataç sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben, kendi bölgemde çok güzel işler yaptım, yapıyorum bu deneyimimi Büyükşehirde de kullanmak istiyorum.  Seçimlere 7 ay var, Türkiye’de bu sürede çok sula akar, çok şey değişir,  20 senedir başkanlık yapıyorum ve büyük keyifle de yapıyorum biz yolumuz devam ederiz.”

Editör: şenay Yıldırım