VİDEO HABERİN SONUNDA
Eskişehir sokakları “Susma, haykır; butlana hayır” sloganlarıyla yankılandı
CHP’ye ilişkin verilen “mutlak butlan” kararının ardından Eskişehir’de başlatılan nöbete destek büyüyor. CHP İl Başkanlığı önünde toplanan partililer, ilçe örgütleri ve vatandaşlar sloganlarla karara tepki gösterdi.
CHP Eskişehir İl Örgütü’nün başlattığı nöbete yalnızca partililer değil, farklı siyasi parti temsilcileri ile sivil toplum kuruluşları da destek verdi. İl binası önünde toplanan kalabalık, “Susma, haykır; butlana hayır” sloganları eşliğinde demokrasi ve halk iradesi vurgusu yaptı.
Gece boyunca CHP İl Başkanlığı önünden ayrılmayan vatandaşlar, alınan kararın demokrasiye zarar verdiğini savunurken, il ve ilçe örgütleri de nöbetlerini sürdürdü. Eskişehir’deki dayanışma görüntüleri dikkat çekti.
Eskişehir sokakları “Susma haykır butlana hayır”sloganları ile inliyor!
Yorumlar
Trend Haberler
Seydi Çayı’nın susuzluğu Eskişehir Sempozyumu’nda masaya yatırıldı
Eskişehir'de Doktor Mustafa Çamkoru Ortaokulu açıldı
Ahmet Ataç operasyonla ilgili ilk kez konuştu
Öğrenciler “bas geç” ile ulaşımda nefes aldı
ESKİ'deki inceleme soruşturmaya dönüştürüldü
Eskişehir'de ölümlü kaza anı kamerada




