Haksız cezalar toplum vicdanını derinden yaraladı Haksız cezalar toplum vicdanını derinden yaraladı



Vatandaşın parası Ankara Demirspor’a gidiyor
Hızlı tren garı Tepebaşı çıkışında bulunan otoparka bir süre önce asılan “Ankara Demirspor Eskişehir Tepebaşı Şubesi” ibaresi üzerine harekete geçen İYİ Parti Odunpazarı İlçe teşkilatı, otoparkın önünde basın açıklaması düzenledi. Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer, “Buraya Eskişehirlilerin verdiği paralar, Ankara’da bulunan TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Ankara Demirspor Kulübüne gitmektedir. Konu bizim açımızdan Eskişehir sahipsizliği ve şehir kamuoyuna beyan edilen bazı iddialı cümlelerin anlamsızlığının göstergesidir.” şeklinde konuştu. 
Eskişehir Milletvekillerine çağrı
Milletvekillerine çağrıda bulunan Gürol Yer, “TCDD Taşımacılık Genel Müdürünün kulüp başkanı olduğu Ankara kulübü bürokrat kararı ile Eskişehir’e gelmiş, Eskişehir halkı ve sporuna kaynak olabilecek bir alanı çevirmiş bulunmaktadır. Eskişehir’den Bir Ankara kulübüne akar sağlanmıştır. Eskişehir halkının oylarını bin bir vaat ve iddia ile alan Sayın Milletvekillerine sesleniyorum; Etki alanınıza giren bürokratlara karşı yapabileceğiniz hiç mi bir şey yok? Burası benim şehrim diyebilecek hiç mi nefesiniz yok? Eskişehir’e sahip çıkma duygunuz mu yok? Siyasetin en içinde olan Eskişehirspor ve Eskişehir Demirspor başkanlarının bu konuda hiç mi itirazı yok? İktidar partisinin kudretli İl başkanları siz bu konuya ne diyorsunuz?” dedi. 
“Eskişehir’e sahip çıkılmasını biz mi sağlayalım”
Gürol Yer, “Eskişehir’deki Sayın 3 iktidar milletvekili, Sayın 3 muhalefet milletvekili bu konuyu siz takip edecek misiniz? Yoksa biz Eskişehir’e karşı sorumluluk hisseden, her talep ettiğimizde yanımızda olan 38 İyi Partili Milletvekilimizden birini buraya çağırıp açıklamamı yaptıralım. Konuyu Eskişehirliler adına meclise mi taşıyalım? Eskişehir’e sahip çıkılmasını biz sağlayalım mı? Aşkımız Eskişehir’e sahip çıkar, sesi oluruz diyoruz. Muhataplarından açıklama ve hareket beklediğimizi vasıtanızla duyuruyoruz.” ifadelerini kullandı.

Editör: Mustafa YILDIRIM