Eskişehirli Ülkücü şehitler Eskişehir Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen vefa programı kapsamında mezarı başında ziyaret edilerek anıldı.

Esentepe mezarlığında meftun bulunan ülkücü şehitler için Kura’n-ı Kerim tilaveti ve Yasin-i Şerif okundu, dualar edildi. Aynı zamanda şehitlerin anısına ziyaretçilere pide, ayran ve lokma ikramında bulunuldu… Ziyaret kapsamında mezar başında yer alan bayraklar değiştirildi, bakımları yapıldı…

SEV'den Dökmeci'ye hayırlı olsun ziyareti SEV'den Dökmeci'ye hayırlı olsun ziyareti

Eskişehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Aksoy ülkücü şehitlerin mezarları başında detay bilgiler paylaştı… Başkan Aksoy yaptığı konuşmada ‘Ahde vefa imandandır. Ülkücü şehitlerimiz ve aileleri bizim şerefimiz namusumuzdur. Her ülkücü bu şuurdadır. Şehitlerimize layık nesillerin yetişmesi için mücadele ediyoruz. Bu minvalde yıl içerisinde düzenli olarak Ülkücü şehitlerimizi ziyaret ediyoruz. İlk kez gelen Ülkü Ocaklı gençlerimizi şehit ağabeylerimizle tanıştırdık, Şehitlerimizin yerlerini öğrettik, onları andık. Bu mücadelede sayısız zulme mukavemet göstermiş illerden bir tanesidir Eskişehir”dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM