Eskişehir’de gazeteci Hakkı Sağlam'ın darbedildiği olayla ilgili adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 2'si tutuklanırken, 5'i hakkında adli kontrol tedbiri uygulanması talep edildi.
Katıldığı bir televizyon programı sonrasında aracıyla trafiğe çıkan Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hakkı Sağlam, motosikletli 2 kişi tarafından durdurularak darbedilmişti. Olay yerinden kaçan saldırganların yakalanması için Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatılmıştı. Polis ekiplerince yakalanan 7 şüpheli, bugün adliyeye sevk edilmişti.
Şüphelilerden E.Y. ve yabancı uyruklu K.K. tutuklama, diğer şüpheliler İ.P., O.T., S.P., C.K. ve İ.Y. ise adli kontrol tedbiri uygulanması talebi ile Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. E.Y. ve K.K.'nin tutuklanarak Eskişehir Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildiği öğrenildi.
Eskişehir'de gazeteciye saldırıyla ilgili 2 şüpheli tutuklandı
Eskişehir’de gazeteci Hakkı Sağlam'ın darbedildiği olayla ilgili adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 2'si tutuklanırken, 5'i hakkında adli kontrol tedbiri uygulanması talep edildi.
Yorumlar
Trend Haberler
Seydi Çayı’nın susuzluğu Eskişehir Sempozyumu’nda masaya yatırıldı
Eskişehir'de Doktor Mustafa Çamkoru Ortaokulu açıldı
Ahmet Ataç operasyonla ilgili ilk kez konuştu
Öğrenciler “bas geç” ile ulaşımda nefes aldı
ESKİ'deki inceleme soruşturmaya dönüştürüldü
Eskişehir'de ölümlü kaza anı kamerada




