Eskişehir'de havanın parçalı bulutlu olması ve hava sıcaklığının 1 ila 3 derece artması beklenirken, oluşması muhtemel kırağı ve zirai don olayına karşı meteoroloji tarafından uyarı yapıldı.
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre; bölge genelinin parçalı ve az bulutlu geçeceği, sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde pus yer yer sis hadiselerinin görüleceği tahmin ediliyor. Mevsim normalleri altında olan hava sıcaklığının 1 ila 3 derece artması bekleniyor. Rüzgarın ise kuzeyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği öngörülüyor.
Kırağı ve zirai don uyarısı
Bölgedeki sıcaklıkların düşmesi ve mevsim normallerinin altında seyretmesi nedeniyle özellikle çukur ve kırsal kesimler olmak üzere yer yer kırağı ve zirai don olayı beklenirken, oluşması muhtemel risklere karşı tarımsal faaliyetlerin devam ettiği yerlerde ilgililerin ve çiftçilerin dikkatli olması gerektiği konusunda meteoroloji tarafından uyarı yapıldı.
Öte yandan, Eskişehir'de en yüksek hava sıcaklıklarının 22 derece ile Mihalgazi ve 20 derece ile Sarıcakaya ilçelerinde olacağı değerlendiriliyor.
Eskişehir'de hava sıcaklığı ne olacak?
Eskişehir'de havanın parçalı bulutlu olması ve hava sıcaklığının 1 ila 3 derece artması beklenirken, oluşması muhtemel kırağı ve zirai don olayına karşı meteoroloji tarafından uyarı yapıldı.
Yorumlar
Trend Haberler
Eskişehirli Ecrin Ankara'da hayatını kaybetti
Eskişehir Şehir Hastanesi’nde 20 doktor gözaltına alındı
İşte gerçek Eskişehirli kral Orhan Gazi Vural’ın görüntüsü
Eskişehirsporlu 7 futbolcuya disiplin kuruluna sevk
Eskişehirspor’dan TFF’nin Bahis Soruşturmasına Tepki
Hayatını kaybeden motosikletlinin kaza anı görüntüleri ortaya çıktı





