Eskişehirli ikiz kardeşler Irmak Rana Yemişen ve Yağmur Tuana Yemişen, '2025 European U17 Championships' turnuvasında 3'üncü olarak bronz madalya kazandı.
'2025 European U17 Championships', 29 Kasım - 7 Aralık 2025 tarihleri arasında İspanya'nın Lanzarote şehrinde gerçekleştirildi. Turnuvaya katılan milli badminton sporcuları Irmak Rana Yemişen ve Yağmur Tuana Yemişen, 'Çift Kadınlar' kategorisinde mücadele etti. Güçlü rakiplerine karşı üstün ve kararlı bir performans ortaya koyan ikiz kardeşler, 3'üncü olarak bronz madalya kazanmayı başardı.
Eskişehirli milli sporcu ikizlerden Avrupa'da önemli başarı
Eskişehirli ikiz kardeşler Irmak Rana Yemişen ve Yağmur Tuana Yemişen, '2025 European U17 Championships' turnuvasında 3'üncü olarak bronz madalya kazandı.
Yorumlar
Trend Haberler
Eskişehirli Ecrin Ankara'da hayatını kaybetti
Eskişehir Şehir Hastanesi’nde 20 doktor gözaltına alındı
Hayatını kaybeden motosikletlinin kaza anı görüntüleri ortaya çıktı
Sadri Atam: “Futbol konuşmak istiyoruz”
Eskişehir'de hakeme saldırı kameraya yansıdı
Otogarda İçecek Tartışması Kanlı Bitti: 9 Yıl 7 Ay Ceza Verildi





