HABER / FOTOĞRAF: ERTUĞRUL ALTINEL- ESKİŞEHİR

Genç yıldıza milli takım daveti Genç yıldıza milli takım daveti

Dostluk kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışmanın ön plana çıktığı Ramazan ayında iftar programın da hem iftarlarını birlikte açtılar hem de vakıf yönetimi yeni komisyonlarını belirleyerek görev dağılımı yaptı. Bu görev dağılımına göre: 
Eskişehir Şubesi Mütevelli Heyeti: Ozan Köroğlu, Aykan Örs, Alperen Karakaya, Alper Güleç, Bilge Kaan Şakacı. Denetim Kurulu: Fatih İlbars, Metin Çalışır, Halil Gökkaya, Serkan Köse'den oluştu.
 
Merkez Mütevelli Heyeti Eskişehirli Sebahattin Sarı Eskişehir'de bir mekanda iftar programında yaptığı konuşmasında, ''Gönül dostlarımızla iftarımızı birlikte açtık ve gönül dostlarımızla Eskişehir'de önümüzdeki günlerde güzel etkinlikler yapacağız. Şehitlerimizi Allah'tan rahmet eylesin. Gazilerimize Allah uzun ömürler versin. Bu mübarek Ramazan ayında tuttuğumuz oruçları Allah kabul eylesin. Yapılan istişareler sonunda Ramazan ayında Eskişehir’de yaşayan ihtiyacı olan 50 aileye, maddi yardımda bulunacağız. İhtiyacı olan burslu öğrencilere ise, bayram nedeniyle iki kat burs yardımında bulunup öğrencileri sevindireceğiz. Yeni dönemde ihtiyacı olan 34 burslu öğrenci sayısını artırmayı planlıyoruz'' dedi.
 
İftar program sonrası Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Editör: Mustafa YILDIRIM