Bilim kurgu filmleri arasında bulunan ve popülerliğini her geçen gün arttıran Fantastik Canavarlar serisi, üçüncü filmiyle vizyona tekrardan dönüyor. Dünya çapında milyonlarca kişi tarafından izlenen ve ciddi miktarda hasılat yapan Fantastik Canavarlar serisi, Dumbledore’un Sırları adlı filmiyle izleyicilerle buluşuyor.

 Yeni filmi için gün saymaya başlayan yapımcılar Warner Bros ile anlaştı. Dağıtımı üstlenen Warner Bros şirketi aynı zamanda yeni film için heyecanlı olduğunu belirtti. Usta oyuncu kadrosu başta olmak üzere kusursuz senaryosuyla da seyirci kitlesinin ilgisini çeken Fantastik Canavarlar serisi üçüncü filmi için gün sayıyor. 2022 yılında vizyona gireceği belirtilen filmin yeni rekorlara da imza atabileceği tahmin edilmektedir.

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları Özeti

Fantastik Canavarlar serisi üçüncü devam filmiyle beyaz perdeye dönüyor. Dumbledore’un sırları olarak adlandırılan devam filmi 15 Nisan 2022’de gösterime girecek. Merakla beklenen serinin yeni filmine ilişkin detaylar ortaya çıkmadı. Yeni filmde Johnny Deep’in olmamasından ötürü birçok karakterin rolü değiştirildi.

Bilim kurgu tarihindeki önemli popüler filmler arasında yerini alan Fantastik Canavarlar serisinin son filmine ilişkin tanıtım ve fragman videoları yayınlandı. Fragmanlardan yola çıkaran serinin yeni filminde de heyecanı ve meraklı bir bekleyiş sürüyor. Yaklaşık olarak 2 saat 25 dakikalık bir vizyon süresine sahip olan Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları filmi izlemek için izleyiciler gün saymaya devam ediyor. Aksiyon’dan gerilime birçok alanda merak uyandıran film serilerinden biri olan Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları merakla beklenen filmler arasında yerini aldı.

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları konusu

Fantastik Canavarlar serisi, bilim kurgu filmleri arasında en popüler serilerden biridir. Konusunu büyücülükten alan Fantastik Canavarlar serisinin yeni filmi olan Dumbledore’un Sırları filminde de konunun devamı işlenmektedir.

 Her yeni filminde milyonlarca ziyaretçiye ulaşmayı başaran Fantastik Canavarlar serisinde asıl konu Britanyalı büyücünün yapacağı seyahatler sırasında yaşadıkları durumdan doğmaktadır. Büyü yapılmasının tehlike olduğunu belirten bir örgüt lideriyle karşılaşan büyücü Newt Scamander, bunun üzerine büyücülüğe merakını arttırmaktadır. Bu şekilde sihir ve büyücülük üzerine gelişen konusu birçok kişide merak uyandırdı.

Her yeni filminde meraklı bekleyişe giren izleyicilerden tam not alan Fantastik Canavarlar serisi, son filmiyle vizyonlarda kalmaya devam edecek gibi görünüyor. Fantastik Canavarlar serisinde yer alacak olan Dumbledore’un Sırları filmi resmi olarak 15 Nisan 2022 tarihinde beyaz perdeyle buluşacak.

Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları izle

Film izlemek isteyen ancak bunu sinema salonlarına değil de ev ortamında rahat bir şekilde yapmak isteyen insanlar her zaman alternatif arayışına girmiştir. Sizlere önerdiğimiz platform sayesinde istediğiniz her filmi izleyebilirsiniz. Kısa süre içerisinde vizyona girecek olan Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları filmini de mutlaka bu platform üzerinde izlemelisiniz.

 Vizyon tarihi ile aynı anda bu platform üzerinde de olacağını belirtmekte yarar var. Özellikle üye olmadan ya da abonelik ücreti ödemeden film izlemek isteyenler için oldukça iyi bir tercih olacaktır. Sitenin uzunca süredir aktif olduğunu ve çok sayıda insana hitap ettiğini belirtmekte yarar var. Film izlemenin evde keyifli bir şekilde ailenizle vakit geçirmenin en güzel yollarından bir tanesi de bu platform olacaktır.

 Boş vakitlerinde film izlemek isteyenler için hem vizyondaki filmler hem de eskiye dönük filmleri tamamını www.filmizletv.me adresinde bulabilirsiniz. Kısa süre sonra çıkacak Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları olan filmini de burada izleyebilirsiniz. HD özellikler kasma yaşamadım izlemek isterseniz www.filmizletv.me platformuna sizler de davetlisiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM