Genç MÜSİAD tarafından ilki 2008 yılında gerçekleşen ve 2 yılda bir düzenlenen UGİK; gençlere, üniversite öğrencilerine, ailesinin 2. ve 3. nesillerinin aile şirketlerine entegrasyonu ve girişimcilere yol göstermek amacıyla, yerli ve yabancı akademisyen ve iş insanlarının tecrübelerini paylaştığı Türkiye’deki en önemli organizasyonlardan biri olarak anılmaktadır.

Bekir Kalır güven tazeledi Bekir Kalır güven tazeledi

Bu yıl 8. cisi düzenlenecek olan Uluslararası Genç İş Adamları Kongresi (UGİK), “Global Harmony” temasıyla 8 Şubat 2024 Perşembe günü Grand Cevahir Otel / İstanbul’ da düzenlenecek. Ulusal ve uluslararası birçok önemli ismin katılacağı kongre, globalleşen dünyanın yeni kavramlarına odaklanmayı ve bu anlamda dünyaya yön veren bir bilinç aşılamayı amaçlıyor.

Globalleşen dünyada çağın gerektirdiği vizyoner iş insanı ruhu ve bakış açısına sahip gençlerin yetişebilmeleri gayesiyle hareket eden Genç MÜSİAD, 8 Şubat’ta gerçekleştireceği Uluslararası Genç İş Adamları Kongresi (UGİK) ile birlikte kolektif bilinç ruhunu bir üst seviyeye taşımayı hedefliyor. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi destekleri ve Genç MÜSİAD ev sahipliğinde düzenlenecek olan UGİK, Global Harmony ana temasının taşıyıcıları olan; “Simplicity”, “Harmony” ve “Opportunity” başlıkları ile günümüz iş dünyasına önemli bir perspektif sunacak.

Editör: Mustafa YILDIRIM