Odunpazarı Kent Konseyi gönüllüleri Murat Durukan, Gülçin Rodoplu ve sokak sanatçısı Mehmet Tevfik Çimen’in müzik dinletisiyle başlayan buluşmada, O.K.K İklim Krizi ve Çevre Çalışma Grubu gönüllüsü Zevaiddin Özcan tarafından Toprak günüyle ilgili Kadın Meclisi gönüllülerinden Av. Gülsüm Eraslan  kadın haklarıyla ilgili ve Doç Dr. Erhan Akdemir de gönüllülükle ilgili konuşmalar gerçekleştirdiler.

Başkan Albayrak, CHP’li belediyelerin SGK borçlarını açıkladı Başkan Albayrak, CHP’li belediyelerin SGK borçlarını açıkladı

   Etknilikte konuşan Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru, tüm gönüllülerin gönüllülük günün kutlayarak, Odunpazarı Kent Konseyi olarak kadın hakları konusunda farkındalık yaratmak adına bir çok etkinlik gerçekleştirdiklerini, kadınların siyasi yaşamda, sivil toplum alanında aktif olmalarının mutluluk verici olduğunu ve bunu teşvik etmeye çalıştıklarını belirtti. Kumru, yaklaşan yerel seçimler öncesinde de kadınların tüm kademelerde aday olmaları gerektiğini, siyasette kadın sayısının artmasının ülkenin ve kentimizin gelişimine olumlu katkılara vereceğini söyledi.  Etkinlik sonunda tüm Odunpazarı Kent Konseyi Gönüllüleri pasta keserek gönüllülük gününü kutladılar.   

Editör: Mustafa YILDIRIM