Bu içeriğimizde sizlere Google Workspace nedir? Gizli iş ortağınız size ne gibi avantajlar sunar? Bu soruların cevabını en detaylı şekilde vereceğiz. Üstelik yalnızca bu bilgileri vermekle sınırlı kalmayarak HTekin BT Hizmetleri sitemizde de sizlere son derece profesyonel bir kurulum hizmeti de sunmaktayız. Bu içeriğimiz özellikle şirket sahiplerini ilgilendirmektedir. Eğer bir şirket sahibi iseniz gelişen ve sık sık değişen teknolojiyi takip etmeli zorundasınız. Rakiplerinizin önüne geçebilmek için gelişen teknolojiyi takip ederek ve bu teknolojiye ayak uydurarak şirketinizi yönettiğinizde hem sizin hem de çalışanlarınızın rakiplerinizden bir adım önde ilerlediğine şahit olacaksınız. Tek bir platformda birçok avantajı tarafınıza sunan Google Workspace ile tanışmaya hazır mısınız? Google Workspace’in ücretlendirmesini dilerseniz birlikte inceleyelim.

Google Workspace Ücret Lisansları​​ Hakkında Merak Edilenler

İçeriğimizin bu kısmında sizlere Google Workspace ücret lisanslarından bahsedeceğiz. Her bütçeye ve ihtiyaca uygun ücretlendirme yapam Workspace sizleri düşünerek yaptığı fiyatlandırmada, ihtiyacınız olanı satın almanızı sağlıyor. Google Workspace fiyatları kullanıcı başına aylık  61 TL ile başlıyor. Oldukça uygun tutulan fiyatlandırmalarda şirketiniz için bir adım atarak satın almanızı şiddetle tavsiye ederiz. Üç ayrı fiyatlandırması bulunan Google Workspace 61 TL’lik paketinde sizlere, kurumsal Gmail hesabı, 100 katılımcı ile görüntülü konuşma imkanı, kullanıcı başına 30 GB depolama alanı, güvenlik ve denetimi gibi bir çok imkan sağlıyor. Google Workspace’in bu paketine web sitemizde Business Starter ismi ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Veya siz kararınızı verin ve arkanıza yaslanın ardından kurulumu bize bırakın. Bahsetmiş olduğumuz diğer paketlerin ismi ise Business Standart ve Business Plus olmaktadır. Bu paketleri de yine HTekin Dijital Web Çözüm Hizmetleri sitemizden inceleyebilirsiniz. Şimdi dilerseniz birlikte, bu paketi aldığınızda nelere sahip olacaksınız birlikte inceleyelim.

Nelere Sahip Olabilirsiniz?

●       Bizi tercih ettiğinizde şirketiniz için en iyisini yapmış olursunuz. İşletmeniz için e-posta adres "[email protected]" şeklinde sizin için kolayca oluşturabiliriz.

●       300'e kadar kullanıcı özelliği sağlarız.

●       100 katılımcılı görüntülü toplantılar yapabilirsiniz.

●       Kullanıcı başına 30 GB depolama alanı​ ile gönül rahatlığıyla bilgilerinizi depolayabilirsiniz.

●       Güvenlik ve yönetim denetimleri​ni üst seviyede tutarız.

●       Standart Destek​ vererek sizin hep yanınızda olduğumuzu hissettirebiliriz.

●       Tüm Google Workspace iş uygulamalarını size sunarak hayatınızı kolaylaştırabiliriz.

Google İş Ortağınız Olarak Size Nasıl Hizmet Sunarız?​​

Şirketinizde herkesin merak ettiği ama sizin sırrınız olan iş ortağına ihtiyacınız var ise Google Workspace ve bünyesinde barındırdığı diğer uygulamaları denemenizi tavsiye ederiz. Size zaman kazandıracak ve birçok avantaj sunacak olan iş ortağınız ile hala tanışmadıysanız içeriğimizi detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Dilerseniz maddeler halinde sunduğumuz aşağıdaki bölümü birlikte inceleyelim.

●       Hesap Yönetimi​: Dilerseniz sizin yerinize hesabınızı kurup yönetebiliriz.

●       Güvenli Veri Aktarımı:​ Tüm verilerinizi sizin yerinize güvence altına alarak eski verilerinizi de sizin yerinize taşıyabiliriz.

●       Eğitim Ve Destek​: Dilediğiniz eğitim en profesyonel hali ile sizlere sunabiliriz. Böylelikle tüm detayların bilgilerine kolaylıkla erişebilirsiniz.

Google Workspace İş Uygulamaları​

Bu kısımda sizleri Google Workspace’in öve öve bitiremediğimiz birbirinden değerli 11 uygulaması ile tanıştıracağız. Uygulamaların çok daha detaylı haline HTekin BT Hizmetleri sitemizden ulaşabilirsiniz. Dilerseniz şimdi uygulamalarımıza birlikte göz atalım.

●       Gmail: Kurumsal Gmail hesabı açarak şirketinize daha çok avantaj sağlayabilirsiniz.

●       Google Drive: Esnek depolama alanı be ortakalışma fırsatlarını Google Drive ile değerlendirebilirsiniz.

●       Google Meet: Google Meet ile çevrimiçi sohbetlerinizin tadını çıkarın.

●       Google Calendar: Sizin yerinize toplantı, doğum günü vs gibi özel günlerin hatırlatılmasına ihtiyacınız varsa Google Calendar tam size göre bir uygulama olmaktadır.

●       Google Chat: Mesajlaşmanın en keyifli hali elbette Google Chat uygulamasından geçmektedir.

●       Google Docs: Web tarayıcısı üzerinden metin bilgileri, tablolar gibi işlerinizi Google Docs ile kolayca halledebilirsiniz.

●       Google Sheets: Tablolar hazırlayabilirsiniz. Üstelik hazırladığımız tabloları dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Veri girişlerini de kolayca Google Sheets ile yapabilirsiniz. 

●       Google Slides: Slayt hazırlamak sunumların vazgeçilmezidir. Eğlenceli ve kolay bir şekilde sunum hazırlamak için Google Sunum uygulamasını deneyin.

●       Google Forms: Ortak çalışma imkanı ile form ve anketlerinizi Google Forms uygulaması ile hazırlayın.

●       Google Sites: Web sitenizi Google Sites uygulaması ile akıllı ve kolay bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

●       Google Keep: Günlük notlarınızı not defterinize hazırlayarak yükünüzü fazlalaştırmanın ve çantanızı ağırlaştırmanın derdinden kurtulun ve Google Keep ile notlarınızı yanınızdan ayırmayın.

Excalibur Monitörler Renklerin En Canlı ve En Net Halini Sunuyor Excalibur Monitörler Renklerin En Canlı ve En Net Halini Sunuyor

Güvenlik ve Kontrol: İşletmenizi Üstün Güvenlik İle Koruma Altına Alın

İşletmeniz için en iyisini istediğinizi ve şirket bilgilerinizi güvence altına almanın sizin için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu yüzden Google Workspace ile sizi tanıştırma kararı aldık. Google altyapısı ve güvencesi ile sizlere verilerinizi ve tüm bilgilerinizi koruyarak kötü amaçlı üçüncü şahısların eline geçmesini engelleyen bir hizmet sunuyor. Kulağa ne kadar hoş geldiğinin farkındayız. Çift faktörlü kimlik doğrulama ve şifreleme sistemi ile bilgilerinizi ve sizi oldukça üst düzeyde koruyor. Üstelik yöneticilere de son derece gelişmiş kontrol seçenekleri sunuyor. Kendi güvenliğinizi kendiniz kontrol ederek dilediğiniz gibi güvenlik duvarları oluşturabiliyorsunuz.

Sonuç

Tüm bu muhteşem hizmetten yararlanmak için HTekin Dijital Web Çözüm Hizmetleri sitemizden yardım alabilirsiniz. Kurulum için bizimle iletişime geçerek dilediğiniz hizmeti alabilirsiniz. Dilerseniz sizin adınıza kurulum yapıyor dilerseniz de tüm bu uygulamaların eğitimini size en ince detayına kadar veriyoruz. Hemen bizimle iletişime geçerek bu elsiz hizmetten faydalanabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM