Yayınlanması ile sürekli artan bir ziyaretçi potansiyeline sahip olan Gülşehir haber bu özelliğini artırarak devam ettirmektedir. Bunun sebebi ise doğru haberin kaynağı olarak gösterilmektedir. Güncel bilgilerin yanı sıra ekonomik gelişmelerin adresi olan internet sitesi aynı zamanda Gülşehir’in sesi olmaktadır.

Ulusal bazda yayın yapanların birçok konuya değinmediğini belirtmek mümkündür. Bu sayede özellikle vatandaşların bilgi kaynağı yerel internet siteleri olmaktadır. Zira bölgesel açıdan reklam verenlerin en önemli kaynağıdır. Nitekim burada bölgesel halk ile önemli kitleye ulaşım sağlayanlar daha çok kazanç sağlamaktadır. Böylelikle yerel haber siteleri reklam için tercih edilen ana kaynaklardır. Bu anlamda Nevşehir haber siteleri arasında kendisine yer bulan Gülşehir’in sesi önemli haberlerin altına imza atmaktadır. Böylelikle Gülşehir Haber aranılan en doğru adrestir.

Gülşehir Haber Alma Özgürlüğü Sunuyor

Tüketicilere haber alma özgürlüğünü en doğru haliyle yerine getiren haber sitesi kolay ara yüzüne sahiptir. Böylelikle aranılan bilgilere kolay ulaşım sağlayan bir özelliği bulunmaktadır. Okuyucunun reklamlar ile boğulmadığı bir mecra olan Gülşehir haber sitesi aynı zamanda gazetecilikte bir çağa imzasını atmaktadır. Öyle gazeteciliğin mesleki etik kurallarını yerine getirirken aynı zamanda yenilikler sunmaktadır. Tarafsız olmasının yanında doğru bilginin kaynağı olması okuyucuların sürekli bu siteyi ziyaret etmesine neden olmaktadır.

Son yıllarda özellikle ön plana çıkan ekonomi haberleri başta olmak üzere, politika, spor ve sanatın doğru ve tarafsız haber kaynağı Gülşehir ile bölgenin en çok ziyaret edilen site olma özelliği taşıyor.

Editör: Mustafa YILDIRIM