Eskişehir Çevre Koruma ve Geliştirme Derneği ( ESCEVDER ) 12 Haziran da Musaözü Göletinde gerçekleştirilen Kahvaltı etkinliğinden sonra alt çalışma grubu olan Proje grubu olarak yaptığı çalışmaları eyleme geçirmek üzere bir sürü toplantı yapmaya başladığı belirtildi. Eskişehir Çevre Koruma ve Geliştirme Derneği Başkanı Sadık Yurtman şunları söyledi; " Escevder’in alt çalışma gruplarından olan proje grubu Öğretmen evinde yaptığı toplantı neticesinde aldığı kararları hayata geçirmek ve çevreye daha duyarlı bireyler oluşturmak için neler yapılması gerektiği masaya yatırılmıştır.

              Proje gurubu ; Dernek üyeleri arasındaki dayanışmayı arttırmak ve pandemi koşullarında bir araya gelemeyen çevre dostları ile bir yemekli toplantı düzenlemesinde karar vererek yönetiminde onayı ile yemekli toplantıda bir araya gelecektir.

              9 Temmuz da bir enfes mekan da toplanacak olan çevre dostları dayanışmanın ve dostlukların pekişmesi amacıyla yemekli toplantısına çevre dostlarını da davet etmiştir.

 Eskişehir Çevre Koruma ve Geliştirme Derneği ( ESCEVDER )  olarak Ülkemizin enerji kaynaklarının verimli kullanılması , yenilenebilir enerji kaynaklarına( Güneş, Rüzgar, Jeotermal, Biogaz ) daha fazla önem vererek  havamızın kirletilmemesi ve çevremizin yaşanabilir bir doğa harikası olması için ilgililer ve yetkililerden doğa için yapılması gerekenlerin bir an önce yapılması talep etmektedir."

Editör: TE Bilişim