Eti Bisküvi’nin Kurucusu Firuz Kanatlı’nın kızı, Eti Şirketler Grubu’nun ortağı Gülden Kanatlı, sosyal medyada dolaşan “Eti Bisküvi satılıyor” dedikodularına son noktayı koydu. 
Eti'nin Kurucusu Firuz Kanatlı'nın kızı ve Eti Şirketler Grubu’nun ortağı Gülden Kanatlı Dünüyle Bugünüyle Eskişehir grubuna gönderdiği ve daha sonra telefonla teyit ettiği çok önemli açıklama... Olası bir satışta, Eskişehir'de ve ülkemizde doğrudan veya dolaylı olarak etkilenecek yüz binlerce insanımıza müjdeli haber.
Dünüyle Bugünüyle Eskişehir Grubu yöneticilerinden, Gazeteci Ali Akyüz’ün şahsi  facebook sayfasında yaptığı “Şu anda ücretsiz izine çıkarılan binlerce çalışan ve aileleri ETİ'den kendilerini gelecek endişesinden kurtaracak ve rahat nefes aldıracak bir açıklama bekliyor” paylaşımına cevap veren Gülden Kanatlı, iddiaları kesinlikle yalanlayarak Eti’nin başta çalışanları olmak üzere tüm camiasına rahat bir nefes aldırdı. Gülden Kanatlı, “Sevgili ve çok değerli Dünüyle Bugünüyle Eskişehir grubundaki arkadaşlarım, inanın böyle bir satış, görüşme yok. Tamamıyla doğru olmayan bir haber. Üstelik aklımıza böyle bir konu gelmiyor bile. Babamızın kurduğu ve bugünlere getirdiği, hepimize ve Türkiye’mize ait Eti’nin ne satışı ne de satış düşüncesi içindeyiz. Şirketimizi bizler ve çalışanlarımızla beraber daha da başarılı duruma getirmek en önemli görevimiz. Üstelik bu sevgiyi gördükçe sorumluluklarımız da artıyor, hepimiz bunun farkındayız.” dedi.
Dünüyle Bugünüyle Eskişehir Grubu kurucularına da teşekkür eden Kanatlı şöyle devam etti: “Dünüyle Bugünüyle Eskişehir grubundaki dayanışma ve sevgi ile hepimizi ve henüz tanışma fırsatımız olmamış olan Eskişehirliler ile bizleri buluşturdunuz. Bir Eskişehirli olarak ben de bu grubu kuranlara binlerce kez teşekkür ediyorum. Meğer ne güzel anılarımız varmış bu şehirde. Hep beraber paylaşmaya devam ediyoruz. Hepimizi kardeş gibi hissettiriyorsunuz. Hepinize sevgilerimi gönderiyorum.” 
 

Editör: TE Bilişim