Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü İbrahim KISA’ dan MÜSİAD’ a ziyaret

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Eskişehir İl Müdürü İbrahim Kısa Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesini ziyaret etti. MÜSİAD Eskişehir Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan ziyarette Şube Başkanı Hakan Duman, Başkan Yardımcısı Gökhan Çalışkan Yönetim Kurulu üyelerimizden Hulusi Çürükoğlu, Yasin Peker,  Av. Oğuz Özdemir ve Deniz Kaçmaz  yer aldı.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Eskişehir İl Müdürü İbrahim KısaMÜSİAD Eskişehir Şubesine yapmış olduğumuz ziyarette Şube Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu  üyelerine Sosyal güvenliğin önemini anlatarak, Sigorta Prim borçlarının yapılandırılması hakkında detaylı bilgilendirmeler yaptık. Bundan sonraki süreçte de İşverenlere ve çalışanlara sosyal güvenliğin önemi hakkında çalışmalara aynı ciddiyetle devam edeceklerini belirtti. Gösterdikleri misafirperverliği için MÜSİAD Eskişehir Şubesi’nin Değerli Başkanı Duman ve Yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman, ”Şehrimizde vatandaş memnuniyeti odaklı çalışan Eskişehir Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü İbrahim Kısa’ nın Şubemize yaptığı ziyaretinde, yeni yapılanma kanunu hakkında bilgiler aldık. İlimizde SGK tarafından gerçekleşen çalışmalar hakkında da bilgiler alarak iştişareler ettik, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Kısa’ nın başarılı çalışmalarından memnun olduklarını belirtti. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı Değerli İl Müdürümüz İbrahim Kısa’ya teşekkür ederek bundan sonraki süreçte de özverili ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim