MÜSİAD Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ ı makamında ziyaret etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, MÜSİAD Eski Şube Başkanı Ayhan Arslan, Başkan Yardımcıları Metin Özabuşve Gökhan Çalışkan, Yönetim Kurulu üyelerimizden İsmail Kanber, Hüsamettin Sarı ve Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi  Av.Furkan PınarbaşıAnadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak başarılar diledi.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman, “Anadolu Üniversitesi Yeni Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Fuat Erdal hocamıza hayırlı olsun ziyaretimizde Şehrimiz ve Yunus Emre projemiz ile ilgili istişareler yaparak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Yakın ilgisine teşekkür ederiz” dedi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı  duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Üniversitesi Rektörü Erdal, Eskişehir’ de görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu iletti.  Eskişehir ve Ülkemize hizmet etme noktasında tüm kamu kurum ve kuruluşları ile istişare içersinde olacaklarını belirtti. Rektör Erdal,MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman’ a ve yönetim kurulu üyelerine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim