Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, Başkan Yardımcısı Gökhan Çalışkan Yönetim kurulu Üyelerimizden Murat Çotuk, Mehmet Duymuş ve İsmail Kanber  PTT Eskişehir  Başmüdürü Hüseyin Zengin’ e makamında iade-i ziyarette bulundular.

Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette, MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, “İlimizde Kamu Kurum ve Kuruluşları ile sürekli işbirliği içersinde bulunduklarını belirterek PTT Eskişehir Başmüdürü Hüseyin Zengin’ e iade-i ziyarette bulunduk. Çalışmalarımız ile ilgili istişarelerimiz oldu. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk.  Yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı PTT Eskişehir Başmüdürü Hüseyin Zengin’ e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

PTT Eskişehir Başmüdürü Zengin, PTT’ nin yeni nesil e-pazar Platformu PTT Trade’ yi tanıtarak çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD Eskişehir Başkanı Duman’ a ve Yönetimine teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim