Odunpazarı Belediyesi, Covid-19 (korona) virüse karşı çalışmalarına devam ediyor. Dezenfeksiyon çalışmalarını sürdüren, vatandaşlara belediyeye gelmeden işlemlerini evlerinden yapabileceklerine dair açıklamalar yapan, cadde ve sokakları yıkayarak dezenfekte eden Odunpazarı Belediyesi, aldığı önlemlere yenilerini ekledi. Son olarak yoğun kullanılan alanlardan bankları söken, kamelyaları kullanıma kapatan Odunpazarı Belediyesi, Hamamyolu’nda ise zabıta ekipleri ile vatandaşları korona virüse karşı uyardı.

Salgının yayılmasını önlemek ve halk sağlığını düşünerek çalışmalarını sürdüren Odunpazarı Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep üzerine bir önlem daha aldı. Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yoğun kullanılan alanlardan bankları söktü, kamelyaları ise kullanıma kapattı. Odunpazarı Belediyesi Zabıta ekipleri ise Hamamyolu’nda oturma gruplarına oturan ve sosyal mesafe kuralına uymayan vatandaşları uyardı.

Korona virüse karşı Odunpazarı Belediyesi olarak gerekli çalışmaları yürüttüklerini belirten yetkililer, defalarca yapılan ‘Evde Kal’ çağrısına uymayan vatandaşlar nedeniyle bankları kaldırmak, kamelyaları ise kullanıma kapatmak zorunda kaldıklarını söyledi. 7’den 70’e tüm  vatandaşlara bir kez daha ‘Evde Kal’ çağrısı yapan yetkililer, vatandaşlardan bireysel sorumluluklarını yerine getirmesini ve hijyen kurallarına uymasını istedi.

Editör: TE Bilişim