Seyyid Battal Gazi her yıl olduğu gibi bu yıl da yüksek öğrenime devam eden Seyitgazili öğrencilere öğrenim yardımında bulundu.

Hüner iş Merkezindeki Vakıf Lokalinde öğrenim yardımı dağıtımında konuşan Vakıf Başkanı Dr. S.Sırrı Kabadayı,”20 yıldan bu yana Seyitgazi nüfusuna kayıtlı öğrencilere öğrenim yardımı desteği yapıyoruz. Bu yıl farklı alanlarda yüksek öğrenim gören  58 Seyitgazili gence yardımda bulunmak bizleri mutlu ediyor. Seyitgazili gençlerin  her yönden kendilerini geliştirerek geleceğe hazırlanmalarını ve İlçemiz ve Ülkemiz için güzel hizmetler yapmalarını diliyoruz” dedi.

Vakfa bağışta bulunan İşadamı Refik Önür, “ Ben kimya sektöründe Türkiye’nin öncü şirketlerinde görev yaptım. Yalova’da kurduğum fabrikadan sonra kendi yöreme ve insanıma da faydalı olmak için yaklaşık 8 yıl önce fabrika kurdum. Buradaki Seyitgazili gençlere tavsiyem, hiçbir zaman dürüstlükten ve özveriden ödün vermeden çalışmaları ve doğdukları yere hizmet etme heyecanı içinde olmalarıdır” diye konuştu.

Vakfın bağışçılarından olan Lütfü Yüksel de yaptığı konuşmada şunları söyledi:

” Seyitgazi’de yumurta ve yağ üretimi yaparak ilçemize, ilçe halkına ve çiftçilere hizmet ediyorum ve kaliteden taviz vermeden sağlıklı üretim yapıyorum. Seyitgazili gençlerin yüksek öğrenimlerini layıkıyla yapmalarını ve mesleklerini çok iyi öğrenmelerini istiyorum. Farklı imkanları değerlendirerek  başka yerlerde çalışma imkanı ilçemde çalışmak ve yaşamak istedim ve mutluyum. Gençlerimizin de gelecek te Seyitgazi için çalışmalarını diliyorum.”

Her iki işadamına Vakfa yaptıkları önemli destelerden olayı plaket verilmesi sonrası Seyitgazili gençler, Seyitgazi ile ilgili sorun, öneri ve isteklerini dile getirdiler. Seyitgazili gençler, Vakfın kendilerine verdiği yardım ve desteklerden dolayı Vakıf Yönetimine teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim