Tümsiad Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz ve Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Cambolat ile birlikte Bilecik Belediye Başkanı Mehmet Kepez'e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular.

İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, Tümsiad Başkanı Engiz'e ve heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Kepez, İnhisar Türkiyede Nar meyvesinin en iyi yetiştiği yerdir. Ve seracılık buranın geçim kaynağı işadamlarımızı yatırım yapmaya davet ediyoruz dedi.

Eskişehir Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Şube Başkanı Engiz, ziyarette, Çifteler için sanayi ve tarımsal kalkınma alanında birlikte yapılabilecek proje konuları da değerlendirildi. Engiz, özellikle Tarımsal kalkınma alanında TÜMSİAD olarak her zaman desteğe hazır oldukları mesajını verirken “İnhisar'ın tarımsal alanda Türkiye’de söz sahibi bir konumda olması için çalışmalıyız. Bu kapsamda bizimde elimizi taşın altına koymamız gerektiğinin bilincindeyiz. Hedeflerimiz büyük olmalı. Biz işadamları olarak her zaman desteğe hazırız. Başkanımıza hem hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk hem de birlikte ne tür projeler üretebiliriz bunu değerlendirdik” dedi.

Editör: TE Bilişim