Tepebaşı Belediyesi Güz Dönemi Çocuk Programları için kayıtlar başladı. Çocukların gelişimine yarar sağlayacak ve ücretsiz olarak düzenlenen programlar için online kayıt işlemleri, 22 Eylül tarihine kadar devam edecek.

Tepebaşı Belediyesi Güz Dönemi Çocuk Programları için kayıt işlemleri başladı.

20 farklı branşta düzenlenecek kurslar için online olarak başlayan kayıtlar, 22 Eylül’e kadar devam edecek. Tüm tedbirlerin alındığı çeşitli merkezlerde düzenlenecek programlar arasında geri dönüşüm kukla, halk dansları, çocuk yogası, gitar, matematik, pandomim, bale, jimnastik, resim, satranç, bilgisayar, okumayı seviyorum, oyun grubu, İngilizce, tiyatro, yaratıcı drama, tekvando, bağlama, öykü atölyesi ve cam füzyon yer alıyor.

Kayıtların tamamlanmasının ardından programlar, 23 Nisan ÇSKM, Esentepe ÇSKM, Özdilek Sanat Merkezi, Çukurhisar ÇSKM,  Hedef Batıkent Belde Evi, Batıkent Hasan Ali Yücel Belde Evi, Yukarı Söğütönü Belde Evi, Fevzi Çakmak Belde Evi, Gazipaşa Belde Evi, Gündüzler Belde Evi, Kızılcaören Belde Evi, Muttalip Belde Evi, Çamlıca Deneyimli Kafe, Aşağı Söğütönü Deneyimli Kafe, 29 Ekim Gençlik Merkezi ve Fatih Belde Evi’nde düzenlenecek.

Güz Dönemi Çocuk Programları hakkında bilgi almak isteyen veliler, 444 44 26 numaralı Mavi Masa hattından yetkililere ulaşabiliyor. Online kayıt formuna ise Tepebaşı Belediyesi’nin “www.tepebasi.bel.tr” web adresindeki etkinlikler sayfasında bulunan Qr kod üzerinden ulaşılabiliyor. Öte yandan pandemi dolayısıyla kontenjanların sınırlı olduğu ve programların gerekli önlemler eşliğinde yüz yüze başlayacağı belirtildi.

Editör: TE Bilişim