• DOLAR 32,47 %-0.07
  • EURO 34,74 %-0.68
  • ALTIN 2.437,93 %0.07
  • BİST100 9.927 %2.17
  • BITCOIN 64.099 %0.94
  • ETHERIUM 3.146 %1.38
21°

Orman yangını Haberleri

orman yangını haberleri ve güncel orman yangını gelişmeleri, orman yangını ile ilgili tüm video, orman yangını fotoğrafları ve orman yangını haberleri Esgazete -eskişehir son dakika haberleri sitemizde


Asayiş

02.04.2024 Salı günü Mihalıççık’ta çıkan orman yangını ekiplerin hızlı müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

Asayiş

 Eskişehir'in Mihalıççık ilçesinde bir kiraz bahçesinde bulunan evden ormana sıçrayan yangına 1 helikopter, 6 arazöz ve 2 su tankeri müdahale...

Asayiş

 Kütahya’daki orman yangınında yaralanan ve tedavi edilmek üzere Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Orman İşletme Şefi Murat Yıldırım hayatını kaybetti.

Asayiş

Kütahya’da çıkan orman yangınında yol açarken alevlerin arasında kalarak yaralanan 2 orman işçisi, Eskişehir Şehir Hastanesine sevk edildi.

Bilecik

  Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde başlayan orman yangını kontrol altına almak isteyen ekipler, havadan ve karadan müdahaleyi sürdürüyor.

Asayiş

Eskişehir’de 300 hektarlık alanda etkili olan orman yangınının çıkmasına neden olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan şahıs, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Asayiş

Bilecik'in Vezirhan Belediyesinde başlayan orman yangını kısa sürede çevreye yayıldı. Yangın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ekip yönlendirildi. 

Asayiş

 Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde 300 hektarlık alanda etkili olan orman yangını sabah saatleri itibari kontrol altına alınarak soğutma çalışmalarına başlanıldı.

Asayiş

 Eskişehir’de çıkan ve 300 hektarlık alanda etkili olan yangına sebep olduğu iddia edilen 65 yaşındaki şüpheli adliyeye sevk edildi.

Asayiş

Eskişehir’de ormanlık bölgede bugün öğle 12.50 çıkan yangına havadan müdahale devam ediyor...

Asayiş

Seyitgazi Kumbet ve Oynaş mahalleleri arasında saat 12.50’de yakılan anız ormana sıçradı.

Asayiş

 Eskişehir’de bugün öğle saatlerinde ormanlık alanda çıkan ve hızla büyüyen yangının söndürülmesi için havadan ve karadan başlatılan çalışmalar devam ediyor.