• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 62.512 %-2.32
  • ETHERIUM 3.125 %-0.34
9°

Pişmiş Toprak Sempozyumu Haberleri

Pişmiş Toprak Sempozyumu haberleri ve güncel Pişmiş Toprak Sempozyumu gelişmeleri, Pişmiş Toprak Sempozyumu ile ilgili tüm video, Pişmiş Toprak Sempozyumu fotoğrafları ve Pişmiş Toprak Sempozyumu haberleri Esgazete -eskişehir son dakika haberleri sitemizde


Kültür sanat

Tepebaşı Belediyesi tarafından bu yıl 16.’sı düzenlenen Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu ile birlikte konser programları da sürüyor. Bu kapsamda...

Yaşam

16 Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu etkinliklerinde düzenlenen Down Sendromlu Gençler Yemek Yarışması gerçekleşti.

Kültür sanat

Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu'nda Sanatçı Volkan İmançer, Eskişehirli müzikseverlere keyifli akşamlar yaşattı.

Gündem

Tepebaşı Belediyesi’nin Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu'nda sanatçılar, Cumhuriyetin 100. yılı için ortak bir eser ortaya koyacak.

Kültür sanat

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen 16. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu ile birçok sanat etkinliği kent halkıyla buluşacak.

Kültür sanat

Tepebaşı Belediyesi tarafından bu yıl 16’ncısı düzenlenen Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu'nda rock müziği Sanatçısı Göksel Doğançay, Eskişehirlilerle buluştu.

Gündem

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi tarafından bu yıl 16’ncısı düzenlenen Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu, düzenlenen açılış töreni ile başladı.