Tepebaşı Belediyesi tarafından bu yıl 16.’sı düzenlenen Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu ile birlikte konser programları da sürüyor. Bu kapsamda Sanatçı Volkan İmançer, Eskişehirli müzikseverlere keyifli akşamlar yaşattı.

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu, her zaman olduğu gibi bu yıl da Eskişehirlilere müzik ziyafeti sunuyor.

Etkinlik kapsamında düzenlenen konserlerde çok sayıda vatandaş, müzik dolu anlar yaşıyor. Son olarak Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda gerçekleşen Volkan İmançer konseri, Eskişehirlilerden beğeni topladı.

Konserlere katılan kent sakinleri, Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu ile Eskişehir’in sosyal hayatına da büyük katkılar sağlandığını belirterek memnuniyetini ifade ediyor.

Muhteşem çocuklardan konsere davet Muhteşem çocuklardan konsere davet

Konserler devam edecek

Sempozyum kapsamında 9 Eylül’de Mithat Körler, 10 Eylül’de Cafer-Derya Nazlıbaş, 13 Eylül’de Gece Tarifesi ve 17 Eylül’de Ali Altay Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda Eskişehirliler ile buluşacak.

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de tüm Eskişehir sakinlerini sempozyum etkinlikleri ve konser programlarına davet etti.

Editör: Mustafa YILDIRIM