Gövde gösterisine dönen adaylıkta konuşan Özcan şunları söyledi; “Eskişehir’i ve Odunpazarı’nı önceleyen bir hayat hikayemiz oldu. 2014’lü yıllarda başlayan teşkilat çalışmamız Çevre Şehircilik Bilim Başkanlığı, Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı ve Teşkilat Başkanlığı, 2018 yılında il başkanlığını vekaleten sürdürdüğümüz teşkilat tecrübemizi 2018 yılında ki seçimlerden sonar bıraktık. 4.5 yıl boyunca Büyükşehir ve Odunpazarı grup başkanlığını yürütüyorum. Bu görevde arkadaşlarımız ile özel görevlerde bulunduk.

Uzun süredir dillendirilen AK Parti Odunpazarı Belediye Başkanlığı aday adaylığımı bugün resmen açıklıyorum.

En iyi siyaset yapma yönteminin, en iyi dua  alma olduğunu her zaman söyledik. Duasını aldığınız seçmenin oyunu alırsınız.

Kendi tabanımızın oyu ile bu belediyeleri alamayacağımızı çok iyi biliyoruz. Millet İttifakı’nın bileşenlerinden de oy almak için elimizden geleni yapacağız.

En çok güvendiğimiz nokta yaptığımız dostluklardır.

Herkesimden çok ciddi teveccüh aldık. Bunuda hayatımız boyunca yaptığımız insanlıklara borçluyuz.

Çakırözer’den Eskişehir’deki veteriner hekimlere ziyaret Çakırözer’den Eskişehir’deki veteriner hekimlere ziyaret

Odunpazarı Belediyesi’ne yaptığımız muhalevetin doğurduğu çoklu adaylıklardan da teveccüh duyarız. Burada ciddi bir emeğimizin olduğunu kimse inkar edemez.

Yeni tarzlar oluşturduk bundan sonrada devam edecek.

Sahanın sorunlarını biliyoruz.

Murat Özcan’ın sözü senettir, şiarını kendi sosyal hayat ve ticari hayatımızda inşa etmiş birisi olarak, şimdiki belediye başkanı gibi “Nasıl olsa ver tutamazsak bahanesi bol olur” sözü ile uygulayacak birisi değilim.

Rakibi ile vaat yarışına giren, yüzlerce vaat yapılacağını lanse eden şimdiki belediye başkanı  verdiği sözlerin yüzde 40’ını bile gerçekleştirememiştir.

Bazılarının hayal edemeyeceğini bizim gerçekleştirebileceğimizi herkes gayet iyi bilir. Biz sahadan geliyoruz.

Eskişehir’in sorunları halının altına süpürüle süpürüle dağ gibi büyüdü.

Bugün ceketimizi koysak kazanırız diyenlere karşı, ceketimizi çıkartıp bu sorunları çözme azminde olan adayların yarışı olacak bu yarış.

10 yılda imar yapamayan bir belediye Gündoğdu, Karapınar, Huzur, Erenköy, Küçük Sanayi Sitesi’ni dönüştüremez.

İlk 5 yılda buralardaki dönüşümü yapmayan bir belediye başkanını seçmesinler.

Belediye eliyle bu şehirde depreme hazırlık yapılmadı. Bahsedilen imar dönüşümleri depreme karşı oluşacak sorunları çözecek. Şehirdeki eski binaların da nasıl dönüşeceğine dair ciddi çalışmamız var.

Şehri dönüşüme, depreme hazırlayan bir iddiamız olacak.

Halkın hayallerini gerçekleştirmeye geliyorum”

Editör: Mustafa YILDIRIM