Hamileyken de plajlarda şıklığınızı gözler önüne sermek için tercih edebileceğiniz birçok mayo çeşidi vardır. Markalar her yıl koleksiyonlarında hamile kadınlar için de birbirinden şık ve rahat mayolara yer verir. Hamile mayo seçimi sırasında dikkat edilmesi gereken en önemli husus, mayonuzun karın bölgesinde bulunan kumaşın esnek olmasıdır. Esnemeyen kumaştan tasarlanan mayo ile bebeğiniz kendini sıkışmış hissedebilir. Bu da hem sizin hem de bebeğinizin konforunu düşürür. Bebeğinizle birlikte konforlu bir yaz geçirmek için Ayyıldız kataloğuna mutlaka göz gezdirin!

Hamile Mayo Seçimi Neden Önemlidir?

 

Hamilelerin giysi seçimlerinde olduğu gibi mayo modelleri seçiminde de konfor ön plandadır. Anne adayları normal bir zamandan farklı özellikteki kumaşlarla yüzerken ya da güneşlenirken daha rahat hisseder. Hamile mayosu seçiminde yeterli esneklikteki kumaşlarla tasarlanan mayo ve bikinileri tercih etmelisiniz. Hamile mayolarında dış kumaş kadar iç astar da farklı niteliklere sahiptir. Mayoda iç astar kısmında kullanılan kumaşın niteliği anne adaylarının daha rahat etmesini sağlar.

İç astarı penye kumaşla tasarlanan mayo ve bikinileri tercih etmeniz sağlığınız açısından oldukça yararlı olacaktır. Hamile mayo modelleri dikişleriyle de dikkat çeker. Çok sıkı dikişler bebeğinizin karnınızda rahat etmesine engel olabilir.

Hamile Mayo Nasıl Olmalıdır?

Hamile mayoları hem şık hem de konforlu olmalıdır. Anne adayları normal zamanlarda olduğu gibi şık olmak ister. Ancak, hamilelik döneminde konfor da çok önemlidir. Hamileler için mayo tasarımlarında konfor ön planda tutulur. Mayonun karın bölgesinin esnek olması, dikişlerinin sıkı olmaması ve iç astarının yumuşak dokuda olması gerekir. Ayyıldız hamile mayoları tüm bu detaylar göz önünde bulundurularak, titizlikle tasarlanır.

Hem Rahat Hem de Şık Hamile Mayo Modelleri Hangileridir?

Hamile mayosu dendiğinde her ne kadar konfor akla gelse de, bebeğini kucağına almak için hazırlanan anne adaylarının şık görünmesi de çok önemlidir. Hem rahat hem de şık mayo modelleri içinde birçok seçenek karşımıza çıkıyor.

1.       Hamile Tankini

Hamile mayoları içinde son yıllarda tankini modeller de popüler hale gelmeye başladı. Kendinizi hamileyken de şık görmek istiyorsanız, tankini modelleri tam size göre!

2.       Etekli Mayo

Plajda rahat edebileceğiniz bir diğer model, etekli hamile mayosudur. Bu mayolar tek parça olabileceği gibi etek ve üst kısmı ayrı olan modelleri de vardır.

3.       Yüzücü Mayo

Hamilelikte yüzme sırasında en rahat edilen mayo modellerinden biri de yüzücü mayolarıdır. Dayanıklılıkları ve esneklikleri ile sayesinde konforlu bir yüzme deneyimi yaşayabilirsiniz.

 

 

Hamile Mayo

Hamileliğinin ilk süreçlerinde mayo giymek oldukça rahattır. Ancak ilerleyen aylarda özellikle karın kısmı esnek olan kumaşlar içinden seçim yapmak gerekir.

Straplez Mayo

Straplez hamile mayoları plajda çok şık görünmenizi sağlar. Straplez mayo modeli, karnınızı tamamen kapattığı için hamileliğin ilerleyen aylarında göbeğinizi sıkmaya başlayabilir.

Mayokini

Bu model de her zaman şık görünmek isteyen kadınların tercihidir. Hamilelik döneminde de dilediğiniz şıklığı elde edebilirsiniz.

Toparlayıcı Mayo

Bu model hamileliğin ilk ayları için daha uygundur. İlerleyen aylarda sıkabilir ve rahatsızlık hissi verebilir.

Yuvarlak Yaka Mayo

Yuvarlak yaka hamile mayosu spor bir görünüm sevenler için ideal bir seçimdir.

V Yaka Mayo

Hamile mayoları içinde en çok tercih edilen modeldir. Esnek yapıya sahip olan modeller tüm hamilelik boyunca giyilebilir.

Düz Renk Mayo

Sade ve spor görünmek isteyenlerin tercihidir. Özellikle hamileliğin ilk ayları için idealdir.

Şortlu Mayo

Hamileliğiniz sırasında şortlu mayolarla dilediğiniz gibi yüzebilirsiniz. Vücudunuzu sıkmayan bu modeller rahatsızlık hissi vermez.

 

Editör: Mustafa YILDIRIM