İYİ Parti İzmir’de 22 Ocak 2023 tarihinde yapılacak olan İl Başkanlığı seçimlerinde İbrahim Murat Gündüz ve dostları İzmir’in tanınmış işadamı ve siyasetçisi Öztürk Keskin’i destekliyorlar.

Öztürk Keskin ismini sporseverler Türkiye Boks Federasyonu İzmir İl Temsilcisi Oktay Çiçek’in ve Türkiye Muaythai Federasyonu Başkan Yardımcısı İbrahim Murat Gündüz’ün başlattığı Ukrayna’da savaştan kaçan ve ülkemize sığınan Ukrayna Bayan Boks Milli takımı sporcularına yardım kampanyasına verdiği destek ile duymuşlardı.

Haksızlığa karşı dik duruşu ile tanınan İbrahim Murat Gündüz İyi Parti İl başkan adayı olan dostu Öztürk Keskin’i şu sözlerle anlattı;

Öztürk Keskin örnek alınması gereken bir aday

22 Ocak Pazar günü yapılacak olan  İl Kongresi’nde İl Başkanlığını en çok hak eden dostum Öztürk Keskin’dir. Zira Öztürk Keskin kadar gençlere önem veren, gençlere yardım eden bir siyasetçi İzmir’de mevcut değildir.

 

Öztürk Keskin’in menfaat gözetmeksizin Hak için yaptıkları

Öztürk Keskin nice yardıma ihtiyacı olan gence burs vermekte, nice yardıma ihtiyacı olan boksör gençlerimize maddi olarak yardımcı olmakta ve kendilerini Ülkemizi yurtdışı arenada temsil edebilmeleri için gerek yurt dışına göndermekte gerekse ülke içerisindeki müsabakalara göndermektedir.

Bunlar Yüce Yaradan ile kul arasındadır ve Öztürk Keskin asla yaptığı yardımları gösteriş amaçlı kullanmaz.

Öztürk Keskin Farkı

Savaştan kaçarak ülkemize sığınan Ukrayna Bayan Boks Milli takımı sporcularına kendi kızı gibi sahip çıkan yiğit ve yardımsever Öztürk Keskin’in gençlere ne kadar yardımcı ve destek olduğunu, bunları yapabilen gönlü yüce Öztürk Keskin’in farkını bizlere göstermektedir.

Öztürk Keskin herzaman  Mazlumun, garibanın, ezilenin yanında olmayı kendine görev edinmiş yüreğini sermaye ederek haksızlığa direnmiş yiğit bir Türk evladı olarak  İl Başkanlığını en çok hak eden Başkan Adayıdır dedi.

Hayırseverliği ile tanınan Öztürk Keskin Ukrayna Bayan Boks Milli Takımı sporcularına İzmir’de maddi ve manevi  desteklerde bulunmuş, Ukrayna Bayan Boks Milli Takımı sporcularının gıda, yiyecek, barınma ihtiyaçlarını karşılamış hatta bazı sporcuların ailelerine iş imkanı sağlayarak refah ve huzur içerisinde yaşamalarına yardımcı olmuştu ve  Öztürk Keskin’e yaptığı hizmetlerden dolayı Ukrayna Hükümeti Yetkilileri tarafından kendisine teşekkür edilmişti.

Editör: Mustafa YILDIRIM