14 Ocak 2023’de İstanbul’da Tarık Sayan tarafından düzenlenecek olan “Golden Gloves Awards” ödül gecesine; spor camiasında spora destekleriyle tanınan iş adamı İbrahim Murat Gündüz, Türkiye Muay Thai ve Kick Boks Milli Takımları antrenörü Şahin Eroğlu, dünyaca ünlü MMA antrenörü Umut Tekin ve Türkiye’de yaşayan Gürcistan vatandaşı “she wolf” lakaplı UFC dövüşçüsü Liana Jojua eşsiz bir tören eşliğinde Tarık Sayan’dan ödül alacaklar.

Yerli ve yabancı birçok ulusal ve uluslararası TV kanalının katılacağı ödül gecesinde “Uluslararası Spor Elçisi” ödülüne iş adamı İbrahim Murat Gündüz layık görülecek. Bu ödülü alacağı için büyük memnuniyet duyduğunu belirten Gündüz, antrenör Şahin Eroğlu için 2022 yılının Haziran ayında Birleşik Arap Emirlikleri-Abu Dhabi’de yapılan Muay Thai Dünya Şampiyonası’nda sporcularımızla birlikte Milli Takımımızı en iyi şekilde temsil ederek tarihi bir zafer yaşattığını söyledi.

MMA duayeni Umut Tekin hakkında ise iş adamı İbrahim Murat Gündüz şu cümleleri sarf etti: "Türkiye’nin istisnasız en iyi MMA antrenörü, kendisi gerçek bir üstad. Umut Tekin senelerce cebinden büyük paralar harcayarak MMA sporunun Türkiye’de gelişmesi adına dünyayı gezdi, en iyi MMA ve BJJ eğitmenlerinden eğitim aldı ve öğrendiklerini Türkiye’de öğrencilerine aktardı. Umut Tekin gerçek bir üstad ve şampiyon fabrikası..."

"she wolf" lakaplı UFC dövüşçüsü Liana Jouja için ise "Liana, muhteşem güzelliğinin yanı sıra lakabına yakışır şekilde kafes dövüşlerinde adeta dişi bir kurda dönüşerek rakiplerine korkulu anlar yaşatıyor ve Umut Hoca'nın kendisine öğrettikleri ile savaştığı kafesi adeta rakiplerine zindan ediyor. Liana’nın sert ve heybetli duruşunun ardında yumuşacık bir kalbi var ve Liana bu güzel kalbi ile gönüllerimizi fethediyor." dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM