Ihlamurkentspor’un U12, U14 ve U16 takımları hafta sonu oynadıkları maçlarda rakiplerini farklı skorlarla mağlup etti.
Üç kategoride üç galibiyet
Ihlamurkentspor altyapı takımları yeni sezona başarılı bir başlangıç yaptı. U12 takımı Tunaspor’u 3-0 mağlup ederken, U14 takımı Örnekspor’u 6-1, U16 takımı ise Gençlergücü’nü 2-0 yenerek haftayı kayıpsız kapattı.
Golleri genç yetenekler attı
U12’de Emre hat-trick yaparak takımına galibiyeti getirdi. U14’te Kerem, Yunusemre, Şükrü, Enes, Ömer ve Efekan’ın golleriyle farklı bir zafer elde edildi. U16’da ise güçlü rakip Gençlergücü karşısında Muhammed Acet’in golleri skoru belirledi.
Hedef ilk iki sıra
U14 ve U16 takımlarını çalıştıran antrenör Mustafa Yıldırım, geçen yıl play-off’a çıkan iki takımla bu sezon hedeflerinin daha da yükseldiğini belirterek, “Bu yıl ilk ikiye girerek şampiyonluk mücadelesi vereceğiz” dedi. U12 takımının antrenörlüğünü ise Volkan Çıngırer yürütüyor.

Eskişehirspor–Karşıyaka maçının biletleri satışa çıktı
Eskişehirspor–Karşıyaka maçının biletleri satışa çıktı
İçeriği Görüntüle

Ihlamurkentspor 3 Yas Grubunda Da Kazandi (3)Ihlamurkentspor 3 Yas Grubunda Da Kazandi (2)