İşe alım süreçlerini hızlandırmak ve aynı zamanda her zaman en uygun adayları kadrolarına dahil etmek isteyen kişiler bunun için İngilizce mülakat işlemlerine büyük önem vermektedirler. Çünkü yabancı dil bilgi seviyesini tespit etmek için mutlaka bir değerlendirme yapmak gerekir. İşletmeler bu değerlendirmeler konusunda uzan desteği almak istediklerinde diledikleri zaman IM İngilizce mülakat ile iletişime geçebilirler. Uzun zamandan bu yana işletmelere yetkin ve kalifiye personeller bulabilmeleri konusunda yardımcı olan firmamız bu konuda hem dünyada hem de ülkemizde bir ilk olmayı başarmıştır. 53 farklı pozisyon için en uygun ve yetkin adayları bulma konusunda bizden destek alabilirsiniz.

Bir kişinin İngilizce mülakat konusunda tam olarak hangi seviyede olduğunu tespit etmek için online olarak sınavlar uygulayan firmamız aynı zamanda sonuçları da çok hızlı bir şekilde işverenler ile paylaşmaktadır. Bizden aldıkları sonuçları değerlendiren iş verenler de adaylar hakkında doğru kararlar verip iş yerlerinde her zaman istedikleri özellikleri taşıyan kişilerden meydana gelen bir ekip kurabilirler. Yaptığımız sınavlarda adayların okuma, yazma, dil bilgisi ve buna benzer durumlarda hangi seviyelerde olduklarını kolay bir şekilde tespit edebiliyoruz. Bunun için farklı pozisyonlara uygun olarak hazırlanan farklı kalıp sınavlarımız bulunmaktadır. Online olarak yapılan bu sınavlarımızı 7/24 her saat yapabildiğimiz gibi aynı zamanda sonuçları da sınavların bitiminden 10 dakika sonra iş verenler ile paylaşabiliyoruz.

En Doğru İngilizce Mülakat Sonuçları İle Hızlı İşe Alım Süreçleri

Uluslararası ilişkileri olan işletmeler her zaman için sağlıklı iletişim kurabilmek adına kadrolarında İngilizceleri üst seviyede olan kişilere yer vermek zorundadırlar. Ancak bir pozisyon için yapılan başvurularda o kişilerin İngilizce konusunda tam olarak ne durumda olduklarını belirlemek kolay olmayabilir. Bunun için o kişilerin mutlaka İngilizce mülakat işlemlerine tabi tutulmaları gerekir. Bu mülakatlarda o kişilerin İngilizce konusunda yazma ve okuma yeteneklerinin yanında dil bilgisi kurallarına ne kadar hakim olduklarına da dikkat edilmelidir. Aynı zamanda başvuru yapılan pozisyon için yeterli bir İngilizceye sahip olup olmadıkları da en çok dikkat edilmesi gereken konulardan biridir.

Bu tarz mülakatların mutlaka yeterli seviyede İngilizce bilgisine sahip olan kişiler tarafından yapılmaları gerekir. Bu sayede en doğru sonuçlar alınabildiği gibi aynı zamanda iş verenler de personellerini kendilerinden emin bir şekilde seçebilirler. İngilizce mülakat uygulamalarında 53 farklı iş pozisyonu için değerlendirme yapabilen ender firmalardan biri olarak amacımız her sektöre kalifiye personeller bulma konusunda yardımcı olabilmektir. Bunu sağlamak amacı ile 7/24 verdiğimiz online destek ile yeterli seviyede İngilizce bilgisine sahip olan personeller arayan işletmelerden talepler almaya devam ediyoruz. Sizde işletmenizde her pozisyon için doğru isimleri seçebilmek adına İngilizce mülakat hizmetlerimizden faydalanabilir ve bunun için dilediğiniz zaman IM İngilizce mülakat ile iletişime geçebilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM