Fakat bunun için öncelikle instagram keşfete düşme taktiklerini bilmeniz gerekiyor.Günün belirli saatlerinde yapacağınız paylaşımlar ile birlikte sizde artık Instagram’da keşfete düşebileceksiniz.Fakat öncelikle profilinizi iyice analiz etmeniz gerekiyor.Profilim gerçekten popülaritesi yüksek mi diye kendi kendinize sormanız gerekiyor.Instagram’ın çok farklı bir algoritması var.Bu algoritmayı çözdüğünüz zaman inanın instagram keşfete düşme olayı inanılmaz basit gelecek.

Mümkünse her türlü içerik üretmeye çalışın.İçeriklerinize alakalı etiketler girin.Yani rastgele etiketler girip de o gönderiyi instagramda spama düşürmeyin.Bu hem gönderinizi hem de hesabınızı riske atar.

Instagram keşfete düşme etiketleri daha önce mutlaka duymuşsunuzdur.Bu etiketleri etkili kullanın.

Peki instagram keşfete düşmek için takipçiniz uygun mu?

Yani  instagramda keşfete düşebilmek için minimum 1000 takipçiniz olması gerekir.Kullandığınız etiketler çok uzun olmamalı.Hesabınız spama girebilir.

Gündemi yakından takip etmeye çalışın.Gündemde hangi konu popüler olduysa o konuyla alakalı içerikler hazırlayıp o konuya en uygun etiketleri kullanın.Daha sonrasında farkı göreceksiniz.Instagram video içeriklere görsel içeriklere göre daha çok önem veriyor.

Bunun için video içerik hazırlamaya özen gösterin.

Kullanıcılar içeriklerinizi o kadar çok beğensin ki daha sonra dönüp tekrar bakmasını sağlamak için bu içeriği gönderilere kaydetsin.Diğer amacınız da bu olmalı.

Çoğu kullanıcının bilmediği bir diğer taktik ise konumunuzu paylaşarak keşfete düşmeniz.

Evet yanlış duymadınız konumunuzu paylaşarak ve etkili etiket kullanarak instagramda keşfete düşebileceksiniz.Hazırladığınız içeriklere güzel yorum geldiğinde onu başa sabitlemeye özen gösterin.

Instagram her ne kadar Tiktok’a sıcak bakmasa da ilgili videolarınızı veya gönderilerinizi Tiktok’da da paylaşarak keşfete düşebilirsiniz.

KAYNAK : https://pekblog.com/instagram-kesfete-dusme/

Editör: Mustafa YILDIRIM