İpek Ilıcak Kayaalp 1978 doğumlu bir iş insanı. Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı olarak hizmetlerini sürdürüyor. İş alanda elde ettiği başarıların yanında sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çekiyor. Özellikle son dönem içerisinde var ettikleri çalışmalarla beraber oldukça büyük bir övgü aldığı da söylenebilir. Projelerinin hayata olan katkıları sayesinde birçok insan için de farklı olanaklar ortaya çıkarıyor. Çocukların ve gençlerin hayatlarına olumlu katkılarda bulunmayı amaçlıyor. Bu yüzden de bu sene iki uluslararası ödülünde sahibi olarak anılıyor.

İpek Ilıcak Kayaalp, Rönesans Holding adına Stevieİnternational Business Awards ödüllerinin de sahibi oldu. Bu iki büyük ödülü, iki farklı proje için aldı. Bu aşamada da ödüllerin kendilerini motive ettiğini, çok değerli olduklarını da konuşmalarına ekledi. Ödüllerden biri Bronz Stevie olarak biliniyor. Bu ödül, Sürdürülebilir Geleceği Tasarla projesi için taktim edildi. Proje de aslında üniversiteli gençlerin sürdürülebilirlik geleneğini benimsemeleri amacına dayalı. Gençlerin daha iyi bir geleceğe sahip olmaları amaçlanıyor. Özellikle gençlerin her daim yanında olduklarını hissettirmeyi amaçlıyorlar.

İpek Ilıcak Kayaalp Gençlerin ve Çocukların Destekçisi

İkinci ödülse Gümüş Stevie. Gümüş Stevie, İzmir depreminden etkilenen çocukların psikolojilerinin iyileştirilmesi için atılmış bir adımın ödülü. Proje kapsamında Türkiye Psikologlar Derneği ile işbirliği içerisinde çocukların yaşadıkları travmadan kurtulmaları amaçlanıyor. Bu yüzden de şu anda yüzlerce çocuk ve aileye destek olunmaya devam ediliyor. İpek Ilıcak çocukların ve gençlerin yanında yer alarak onlar için etkili adımlar atıyor.

Editör: Mustafa YILDIRIM