Veteriner hekimlerin özlük hakları iyileştirilmeli Veteriner hekimlerin özlük hakları iyileştirilmeli


Eskişehir iki adaya mecburmuş kurgusu var
Eskişehir’de iki parti varmış gibi hissettirilmeye çalışıldığını ifade eden Gürol Yer, “Eskişehir insanı bu iki siyasi partiden birinin adaylarına mecburmuş gibi bir kurgu üretilmiş ve üzerinde ısrar edilmektedir. Günlük olarak birbirlerinin eksiklerini, yanlışlarını arama, kelimelerden anlam çıkarıp hesap sorma, yüreğin varsa televizyona çık karşıma, yok erteleyelim gibi pek çok şehir insanıyla uzaktan yakından alakası olmayan konularda kendilerince gündem yaratma, anlamsız ve boş bir çaba içindelerdir. Yandaşları, yoldaşları, yancılarıyla bu sahte pembe senaryo giderek komik bir durum almaktadır.” dedi. 
Gerçek gündemi konuşun
Eskişehir ikiden büyüktür diyen Yer, “Eskişehir basını, Eskişehir halkı önüne çıkın. Demokrasiye inanıyorsanız ve kendinize güveniyorsanız diğer tüm adaylar ile konuşun. Ekonomiyi, vatanın istila edilmesini, gerçek Eskişehir ve Eskişehirliyi konuşun. Ekmeği, kiraları, akaryakıtı, fahiş zamları, emekli maaşlarını konuşun. Yüreğiniz yetiyorsa diğer tüm adaylarla gelin Emekte, Çamlıca’da, Fevziçakmak’ta, 75. Yıl mahallerinde konuşun. Bakalım görelim ne konuşacaksınız ne konuşabileceksiniz.” ifadelerini kullandı. 
Kazalarda sorumluluk alan hiç çıkmıyor
İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer, geçtiğimiz hafta çevreyolu Gündoğdu Mahallesi kesiminde ve devamında cuma günü sabah Gültepe Mahallemiz sınırları içinde olan Kalabak suyu dolum tesisleri önünde gerçekleşen kazalarda hayatını kaybeden vatandaşlara yönelik de açıklamalarda bulundu. 
Gürol Yer, “Bugüne kadar özellikle bu noktada pek çok can kaybettik, belki yüzlerce kaza oldu ama ne hikmetse ne bir muhataplık hisseden ne bir sorumluluk alan hiç çıkmadı. Seyitgazi, Kırka, Afyon, Antalya Şehirler arası güzergahı, Ihlamurkent ve Vadişehir Mahalle girişleri yönünde olan yol kavşağı kontrolsüz, denetimsiz ve ilkel bir durumdadır. Yetki karmaşası, Siyaset çekişmesi ve İradesizlik, “bananecilik” maalesef bize can kaybı olarak geri dönmektedir. Bu hafta kaybettiğimiz Kanber Amcamıza, Fatma Hocamıza, Yağmur Kızımıza Rahmet, Ailelerine sabır diliyoruz. Yetkilileri, Sözde İrade muhataplarını bir zahmet vesileyle tekrar göreve davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Editör: Mustafa YILDIRIM