Öğretmenler ölüyor, bakanlık susuyor! Öğretmenler ölüyor, bakanlık susuyor!


Geçen altı yıl içerisinde yaşanılan zorluk, baskı ve yıpratma politikalarına karşın partinin kimseye boyun eğmediğini belirten İyi Parti İl Başkanı Sercan Ulucan, “İYİ Parti Saraylara kapıkulu olmak yerine aziz milletimizin partisi oldu. İYİ Parti “Mesele Türkiye ise, mesele Türk Milleti ise, çıkarız, yürürüz, geliriz” diyen cesurların partisi olmaya devam etti. Bu yolculuğumuz süresince akıllara durgunluk veren alçakça iftiralarla karşılaştık. En ahlaksız kişilerin bile söyleyemeyeceği yalanlara muhatap olduk.” dedi. 
Eskişehir’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
Önümüzdeki yerel seçimlerin zorlu bir süreç olduğunu ifade eden Ulucan, bu süreçte hür ve müstakil bir parti olarak yola devam edeceklerinin altını çizdi. Emin adımlarla iktidara yürüdüklerini dile getiren Ulucan, “Artık biz hazırız. Şimdi onlar düşünsün. Bizim anlayışımızda, iktidar olmak demek, sorumluluk almak demektir. Hizmet demek, refah demek, huzur demek, mutluluk demektir. O nedenle biz geldiğimizde, bizden öncekiler gibi olamayız, olmayacağız. Vatandaşlarımızın kendilerini her anlamda güvende hissedecekleri adil bir Türkiye için çalışacağız. Rövanş hissine kapılmayacağız. Toplumumuzun her kesiminin, her insanımızın avukatı, kendimizin ise savcısı olacağız. Artık Türkiye’de ve Eskişehir’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Artık iyi oynayanlar değil, iyi olanlar kazanacak.” şeklinde konuştu. 
Bize selam verenlere soruşturma açıldı
Partilerinin 14 Mayıs seçim sürecinde yaşadıklarına da değinen Ulucan, “partimizin 14 Mayıs seçimleri öncesinde haklı gerekçesini sunduğunda dinlemeyip, ülkemizin 5 yılını çalanlar, bugün de hür ve müstakil olarak milletimizle kucaklaşırken, İYİ Parti’nin iktidar yolunda yürüdüğünü gördüklerinden, iftira ve yalanlarına devam ediyor. Altı yıl içerisinde bütün yollarımız tutuldu. Ayak oyunlarıyla seçimlere girmemiz engellenmeye çalışıldı. Bize selam verenlerin bile haklarında soruşturmalar açıldı. Ancak 1944’te tabutluklarda, 1980’de Mamak’ta zincirlenemeyen Türk Milliyetçileri Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını kutladığımız bu günlerde ilk günkü inanç ve kararlılıkla yollarına devam ediyor.” açıklamasında bulundu

Editör: Mustafa YILDIRIM