“Buradayım / Adsum” sergisi Eskişehir’de sanatseverlerle buluşuyor. Fotoğraflardan elde edilen gelir, öğrencilere burs olarak aktarılacak.

SERGİ ESKİŞEHİR’DE AÇILIYOR

Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV), sanat aracılığıyla eğitime kaynak yaratmak için ilk fotoğraf sergisini düzenliyor. “Buradayım / Adsum” adlı sergi, 10-14 Ekim 2025 tarihleri arasında Tepebaşı Belediyesi Atila Özer Karikatürlü Ev’de sanatseverlerle buluşacak. Açılış 10 Ekim Cuma günü saat 16.00’da yapılacak.

DOĞANIN GÜZELLİĞİ FOTOĞRAFLARDA

Sergide sekiz fotoğrafçının kadrajından çıkan 40 eser yer alıyor. Kuşlar, kelebekler, su altı canlıları ve makro detaylarla doğanın zarif ve kırılgan yüzü izleyiciyle buluşacak.

GÖNÜLLÜ DESTEK VE DAYANIŞMA

Ayşe Doğan, Vet. Birol Hatinoğlu, Dr. Bülent Kızılkuş, Coşkun Teziç, Emre Seyhan, Erkan Dinç, Lokman Can ve Dr. Okan Kuzhan eserlerinin kullanım haklarını KAHEV’e devrederek sergiye gönüllü destek sundu.

YEREL İŞ DÜNYASINDAN SPONSORLUK

Sergi, Berkant Turizm, DermoEvim, Gold Yapı, Kodak İnşaat, Replik ve Tusa İnşaat’ın katkılarıyla gerçekleşiyor. Fotoğrafların satışından elde edilecek gelir, KAHEV’in burs ve eğitim projelerine aktarılacak.

Eskişehir’de İşçi Filmleri Festivali 21 Kasım’da
Eskişehir’de İşçi Filmleri Festivali 21 Kasım’da
İçeriği Görüntüle

KAHEV’İN EĞİTİM VİZYONU

2018’den bu yana burslar, kütüphaneler, laboratuvarlar ve atölyelerle eğitime destek veren KAHEV, bu sergiyle hem farkındalık yaratmayı hem de Eskişehir’de bilinirliğini artırmayı hedefliyor.