Benimsediği önce insan ve güven odaklı çalışma görüşüyle diğer faizsiz ev şirketleri arasında kalitesiyle adından sıkça söz ettiren bir şirkettir. Katılımevim, insanlara sunduğu kolay ödeme yöntemleri ve faizsiz, peşinatsız ev sahibi olma yöntemleriyle gün geçtikçe büyümeye devam etmektedir.

Ev sahibi olmak isteyen kişiler ev alabilmek için tek çarelerinin bankalardan yüksek faiz oranlı kredi çekmek olduğunu düşünüyor. Ev almak için tek çarenin bu yöntem olduğunu düşünseler de aslında kredi çekmek tek çare değildir. Kurulduğu günden bugüne kadar insanların yatırım yapmalarını kolaylaştırıcı yöntemler sunan Katılımevim, BDDK faizsiz ev yöntemiyle ev sahibi olmak isteyenlere öncü olur.  Faizsiz ev almak her ne kadar zor gibi gözükse de bankadan kredi çekmeden, yüksek miktarda geri ödemeler yapmadan herkes ev sahibi olabilir.

Ev sahibi olmayı ne için istediğinizin önemi olmadan gerek yatırım amaçlı gerek ailenizle birlikte huzurla oturabileceğiniz bir ev almak amaçlı faizsiz peşinatsız ev almak isterseniz Katlımevim’e başvurabilirsiniz. Katılımevim ile çalışan veya emekli olan herkes ev sahibi olabilir.

Faizsiz Ev Sahibi Nasıl Olunur?

Yıllarca hayalini kurduğunuz o evi artan faiz oranları sebebiyle alamıyor musunuz? İşte tam da bankadan kredi çekip yüksek ödemeler yapmak istemediğiniz bu noktada Katılımevim sizlere çok özel fırsatlar sunuyor. Piyasada bulunan faizsiz ev şirketlerinden daha fazla güven elde etmiş olan firmamız sizin için tasarruf finansman yöntemleri dâhilinde dilediğiniz evi almanız için imkân sunuyor.  Burada tek yapmanız gereken ödeme tutarınızı belirleyip Katılımevim’e başvurmak olacak. Katılımevim, dilediğiniz evi faizsiz satın almanızı sağlayarak dilerseniz peşinatlı dilerseniz de peşinatsız ödeme yöntemleriyle ev alma hayalinizde yanınızda yer alır.

Farklı ekonomik koşullara sahip olan herkes Katılımevim’e faizsiz ev almak için başvurabilir. Ev ödemeleri sizin bütçenize uygun miktarda belirlenir ve ödeme yaparken zorluk yaşamamanız sağlanır. Eğer herhangi bir ödemenizde gecikme olacaksa bunu Katılımevim’e bildirmeniz yeterlidir. Gecikme yaşanan hiçbir ödemeniz için gecikme bedeli istenmez. Faizsiz ev almak istiyorsanız siz de Katılımevim’e ulaşarak size en uygun yöntemler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM