Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bir sürücü, kendisinin de diğer sürücülerin de canını tehlikeye atarak trafikte ters şeritte ilerledi, sapağa da ters yönden giriş yaptı.
Eskişehir - Bozüyük kara yolunda yol çalışması nedeniyle tek şeritte düşen yolda diğer sürücülerin canını hiçe sayarak ters yönde ilerleyen cip tehlike saçtı. Sabah saatlerinde Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi'ne dönmek için tek şeritli yolda ters yönde girerek ilerleyen cip adeta kazaya davetiye çıkarttı. Aracındaki dörtlü lambaları yakarak ilerleyen sürücü, karşıdan gelen diğer sürücülerin şaşkın bakışları arasında uzun süre ters şeritten ilerleyip Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi sapağına da ters yönden giriş yaptı.
Kazaya böyle davetiye çıkardı
Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bir sürücü, kendisinin de diğer sürücülerin de canını tehlikeye atarak trafikte ters şeritte ilerledi, sapağa da ters yönden giriş yaptı.
Yorumlar
Trend Haberler
Eskişehirspor'da tepki çeken sponsorluk
Eskişehir’de pet şişeleri muhtarlıklar almaya başlıyor
Eskişehir’de Fethi Heper Stadyumu İçin Dikkat Çeken Açıklama
Eskişehir'de iki günlük elektrik kesintisi: Saatlerce elektrik olmayacak
Eskişehir’de kahreden kaza: 3 yaşındaki Elif kurtarılamadı
Eskişehir'de 16 bin metrekarelik dev arazi satışa çıktı





