Yaşadığı Belçika’dan gezmek için geldiği İstanbul’da şüpheli bir şekilde ölünce kimsesizler mezarlığına defnedilen Eskişehirli adamın cenazesi, ailesi tarafından alınarak memleketine defnedildi.
Aslen Eskişehir Sivrihisarlı olan ve Belçika’nın Gent şehrinde yaşayan 40 yaşındaki Ömer Karabulut, gezmek için geldiği İstanbul’da şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti. Karabulut’un cenazesi, İstanbul’da kimsesizler mezarlığına defnedildi. Yakınlarının durumu öğrenmesi sonrası Karabulut’un cenazesi, gömüldüğü mezardan çıkarılarak Eskişehir’e getirildi. Cenaze, Odunpazarı ilçesi Emek Mahallesi’nde bulunan Dilek Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Karabulut Asri Mezarlığına defnedildi.
Kimsesizler mezarlığından çıkarılıp Eskişehir’e defnedildi
Yaşadığı Belçika’dan gezmek için geldiği İstanbul’da şüpheli bir şekilde ölünce kimsesizler mezarlığına defnedilen Eskişehirli adamın cenazesi, ailesi tarafından alınarak memleketine defnedildi.
Yorumlar
Trend Haberler
Eskişehir'deki kayıp kızı babası öldürüp bahçesine gömmüş
Kayıp kız çocuğu bu bahçede ölü bulundu
Eskişehir'de emekli okul müdürünün şüpheli ölümü
Eskişehir'de kayıp kızdan günlerdir haber alınamıyor
Tırda 14 yaşındaki kıza cinsel taciz iddiası: Zanlı kendi kızı dünyaya geldiği gün tutuklandı
Kesik bilezik katili ele verdi



