CHP il yönetiminden Ünlüce’ye tebrik ziyareti CHP il yönetiminden Ünlüce’ye tebrik ziyareti

 

Herkes 31 Mart akşamı zaferine hazır olsun diyen Köksal, “Her yağmurda su basan emek mahallesindeki sıkıntıyı, dönüşüm adında bir katı 3 kata çeviren büyük deredeki insanların sorunlarını, Çankaya’da oluşan bütün sorunları biliyoruz. Eğer ki biz 10 yıl önce vadişehir, ıhlamurkenti kurmasaydık bugün yeni açılmış bir mahalleniz bile olmayacaktı. Artık bu şehirde bütün turistleri getirip Odunpazarı’na getirip ön tarafı Paris gösterip son evin oraya vardığınızda Karapınar’da Afrika gibi görüntüden utanmayan belediyeciliğe son vereceğiz.” diyerek eleştirdi. 
Odunpazarı’na ikinci şehir merkezi kuracağız
Şehrin en büyük sorununun trafik olduğunu dile getiren Köksal, Odunpazarı’na ikinci bir şehir merkezi kurarak bu soruna çözüm getireceklerini söyledi. Köksal, “Küçük sanayinin olduğu bölgeyle beraber Karapınar’dan başlayıp 71 evler, emek girişine kadar yaklaşık bin 700 hektarlık arazide değişim ve dönüşümü başlatacağız. Kimsenin şehir merkezi Odunpazarı’ndan çıkıp tepebaşına gitmesine gerek kalmayacak. Artık biz Odunpazarı’nın her köşesine yapacağımız çalışmalarla yenidoğanda, ziya paşada, Çankaya’da, kurtuluşta, alanönünde yeni merkezde oluşacak çalışmalarla getireceğimiz ilim ve bilim eşliğindeki mega projeyle artık insanlar bütün zamanını Odunpazarı bölgesinde gerçekleştirecek.” dedi. 
Alkolsüz eğlence kültürünü memlekete göstereceğiz
Gençlere yönelik de konuşan Köksal, “Bizimle beraber gençler kazanacak. Gençlere alkolden, narkotikten uzak nasıl eğleneceğini, bu şehrin nasıl eğleneceğini, bu şehrin nasıl eğlencesine alkol katmadan kültür şehri olduğunu bütün memlekete göstereceğiz. Yapacağımız sosyal projelerle, genç kardeşlerimizle hayvansever kardeşlerimizin özenerek baktıkları hayvanların rahat rahat barınaklarda yaşadığı bir ortam hazırlayacağız. Odunpazarı’nın her köşesinde bisiklet, spor etkinlikleri alanlarını sil baştan düzenlemeye geçeceğiz.” şeklinde konuştu. 
Bizim attığımız asfaltın tamirini bile yapamadılar
2014 senesinde kendi dönemlerinde atılan asfaltın tamirinin bile 10 senedir yapılamadığını belirten Köksal, “Her yerde yama yaptılar sadece. Kırsal alanda döşediğimiz taşların tamirlerine güçleri yetmedi. Biz 2024’te şuna karar veriyoruz artık bu siyasetin sağı solu yok. Bütün Eskişehirlilere sesleniyorum, bir defaya mahsus güçlü Türkiye ile, güçlü hükümet ile, güçlü devlet ile aynı yöne bakan bir belediyeyi Türkiye’nin bereketinden Odunapazarı’nı bereketlendirecek ve projelerimizle beraber devletin bütün birimleriyle Odunpazarı belediyesini barıştıracağız.” dedi. 
Ulaşılamayan belediyenin kapısını açacağız
425 bin odunpazarlı ile belediyeyi barıştıracaklarını ifade eden Köksal, ulaşılamayan belediyenin kapısını açacağız dedi. Köksal, “425 bin vatandaşımız çok rahat bir şekilde bu belediyeye girecek. Özel kalemlerin duvar, aracı olduğu sistem sona erecek artık sivil toplum kuruluşundan gelen, 14 yıldır bu sokakları adım adım arşınlamış bir kardeşiniz olarak Odunpazarı belediyesi bizim dönemimizde halkın belediyesi olacak. Lafta değil, özde halkın belediyesi olacak. Halkının ayağına giden belediye başkanlığı yapacağız. Biz halka gideceğiz.” açıklamasında bulundu.

Editör: Mustafa YILDIRIM