Park halindeyken freni patlayan tır minibüse çarptı Park halindeyken freni patlayan tır minibüse çarptı


Eskişehir’de yaşayan Adanalı gençler, sıcak havada serinlemek için tehlikeli bir yol seçti. Porsuk Çayı’nın Köprübaşı kısmında en büyüğünün yaşının 16 olan dört genç çaya atladı. Sıcaktan bunaldıkları için suya çeşitli şekillerde atlayarak giren gençler çevredeki vatandaşlara aldırış etmemesi gözlerden kaçmazken, sürekli ‘Burası Adana, Adana, bizim mahalle’ cümlelerini sık sık tekrar etmeleri dikkat çekti. Bir süre keyifle yüzen gençler birkaç defa daha suya girip çıktılar. Gençlerin Porsuk Çayı’ndaki hayret verici görüntüleri ise kameralar tarafından kaydedildi.

“Porsuk Çayı’nda serinliyoruz, sıkıntı olmuyor”
Adanalı olduğunu ve 6 senedir Eskişehir’de yaşadığını belirten Murat Azad isimli genç, Porsuk Çayı’na serinlemek için girdiklerini, hiçbir sıkıntı yaşamadıklarını ifade ederek, “Eskişehir’de Porsuk Çayı’nda serinlemek için arkadaşlarla biraz toplanıp sohbet ettik, suda serinlemeye çalışıyoruz. Serinliyoruz, sıkıntı olmuyor. Buradan atlıyoruz. Tehlikeli olduğunu biliyoruz ama atladıkça yüzeye çıkıyoruz. Bize karışana haddini veririz. Sıkıntı yok bizim için. Kimse karışmaz. Su vallahi bize göre” dedi.
Suya atlayan bir diğer genç ise kendileri için sıkıntı olmadığını belirterek suda yüzmenin keyifli olduğunu dile getirdi.

Editör: Mustafa YILDIRIM