Kripto para satın alırken öncelikle kripto paranın fiyatına dikkat etmeniz gereklidir. Piyasaya giren tecrübesiz fiyatı daha düşük kripto paranın daha fazla kazanç sağlayabileceğini düşünür. Fakat bunun olması her zaman ve her koşulda mümkün değildir. Bu konuda hotbit.io sitesi size gereken bilgiyi verir. Kripto para satın alırken dikkat edilmesi gerekenlerden biri de iyi bir şekilde araştırma yapılmasıdır. 

Bitcoin Almak İçin Ne Yapılmalıdır?

Bitcoin sahibi olmak istiyorsanız bir kripto para borsasına kayıt olmanız gereklidir. Bitcoin satın alırken dikkat edilmesi gereken durumlardan biri kripto para borsasının işlem hacmidir. İşlem hacmi günlük haftalık veya aylık olarak karşımıza çıkar. Günlük işlem hacminden örnek vermek gerekirse 24 saat içerisinde kripto para borsasında alınan ve satılan kripto para birimlerinin meydana getirdiği toplam değerdir. 

Ethereum Hakkında

Ethereum piyasada çıkan ilk coinlerden biridir. Ethereum aynı bitcoin gibi madencilik yapılarak elde ediliyor. Eğer ethereumu Türkiye'de satın almak istiyorsanız öncelikle bu alanda hizmet sunan kripto para borsalarından birine kayıt yaptırmanız gerekir. Bunlardan birine üye olduktan sonra alım satım işlemleri için üye olduğunuz borsaya Türk lirası yaptırmalısınız. Türk lirası yatırma işlemlerini havale EFT ya da Papara ile yapmanız mümkün. Para yatırma işlemleri tamamladıktan sonra artık size ait olan Türk lirası bakiyenizi kullanarak ethereum satın almanız mümkün olur. Daha ayrıntılı bilgi için hotbit.io sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Editör: Mustafa YILDIRIM