Adres: Kurtuluş Mahallesi Asarcıklı Caddesi Gam Gam Sokak no 2

TEL: 0 533 233 36 64

Hakan Aksöz ve Yusuf Solhan’ın birlikte kurduğu Haksöz Sportif Eskişehir spor camiasını,Türkiye yerel ve profosyenel kulüpleri giydiriyor. Faaliyetlerine 2016 yılında başlayan haksözsportif  spor tarzı grupları kendi  bünyeleri altında  yapmaya başladıklarını söyleyen Hakan Aksöz, “Forma, eşofman takımı, yağmurluk, promosyon tişört tarzı ürünler, okul kıyafetlerinin spor tarzı grupları aynı zamanda   polar, mont, atkı, bere, eldiven, anahtarlık gibi taraftar ürünleri de yapıyoruz.” dedi.

a-5

250’YE YAKIN KULÜP TAKIMI VAR

Hedeflerini büyüttüklerinde  hedef kitlelerinin de büyüdüğünü ifade eden Aksöz, “Şu anda bizde 250’ye yakın spor kulübü var, şehir içi, şehir dışı ve yurt dışı. Bu her geçen gün bu takımlara yeni müşteriler eklenerek devam ediyor. Bu sene Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Demirspor, Yunusemrespor’u giydiriyoruz. Kıbrısta bulunan  amatör takımlarını, bölgesel amatör ligde oynayan yurt içi takımlarının yanı sıra  salon sporlarında hentbol grubunda Anadolu Üniversitesi bayan takımını, yurt dışında salon sporlarında Kongo Cumhuriyeti’ni giydiriyoruz. Tüm sporcu ürünleri  kendi imalatımızda yapılmaktadır.” ifadelerini kullandı.

kuluplerin-eskisehirde-yeni-bir-spor-markasi-haak-sport (1)

Tetik Püskürtücüler Tetik Püskürtücüler

DÜNYACA ÜNLÜ MARKALARLA AYNI KUMAŞI KULLANIYORUZ

Yaptıkları yeni makine yatırımıyla şu an Türkiye’de alt liglerde bilinmiş markalardan olan Diadora, Kappa, Umbro vb   markaların yaptığı üretimin aynısını yaptıklarını belirten Aksöz, şöyle konuştu: “Kullanılan malzemeler üst düzey Nike, Adidas, Puma gibi markaların kullandığı kumaşlardır. Fiyat politikasını sabit tutmaya ama ürünleri kaliteli yapmaya çalışıyoruz. Bizim yapmış olduğumuz eşofman takımı tanınmış bir marka ile fiyatı kıyaslandığında arada uçurumlar olmasına rağmen kalite olarak aynı düzeyde bulunmaktadır. Aslında kumaşa ve işçiliğe bakıldığında çok büyük bir fark yok. İlerleyen dönemlerde biz bu markalarla yarışır duruma geleceğiz. Bunun için de hep bir hedefimiz var, bu hedef için de mücadele gerekiyor. Biz bu mücadeleyi yapıyoruz. Çalışmış olduğumuz takımlar bizden ve ürünlerimizden oldukça memnun olduklarını her defasında dile getirmekteler.  Bu da bizim hedeflerimizi yükseltmemize sebep oluyor”

kuluplerin-eskisehirde-yeni-bir-spor-markasi-haak-sport (1)-1

SEKTÖRDEKİ YABANCI HEGEMONYASINI YIKMAK İSTİYORUZ

Dünyaca ünlü markalardan alınan ürünlerin ödemelerinin yüzde 50, 60’ının yabancı sermayeye gittiğini ve aslında yabancı markaların hiçbir şey yapmadan para kazanmış olduklarını dile getiren Aksöz, bu yabancı hegemonyasını yıkmak istediğini söyledi. Aksöz, sözlerini şöyle sürdürdü: “İnsanlar marka giymek istiyor ama sadece o markaya para veriyorlar, malzeme kalitesi aslında  aynı. Bilinen markalar ile  benim kullandığım kumaş arasında fark yok hemen hemen  aynı. Avrupa’da ve Türkiye’de satışı bulunan tanınmış markaların logosuna insanlar neredeyse  3 ürün parasına bir ürün almış oluyor. Bu tamamen bir özenti. Benim firmamın hedeflerinden bir tanesi de yabancı hegemonyasını yıkmak. Türkiye aslında tüm tekstil gruplarında, iş kollarında kendi markalarımızı üretemediğimiz sürece devamlı yabancı gruplara çalışmış oluyoruz. Biz kendi markamız olsun, bu markayla bir yerlere varalım istedik.”

 Şunu unutmamak lazım biz bize sahip çıkarsak Türkiye’de de tanınmış bir marka oluşacaktır.

forma yapımı 

Editör: Mustafa YILDIRIM