Ancak çoğu zaman şirketler, işletmelerinin gelişmesine yardımcı olan bu çok önemli adımı gözden kaçırırlar. Oysa özenle seçilmiş bir kurumsal hediye; iş ortaklarınızı, çalışanlarınızı ve müşterilerinizi özel hissettirmek için uzun bir yol kat etmenizi sağlar. Gelin sizde 1 Yaşam Kutusu ve kurumsal hediye seçenekleri ile tanışın. Müşterilerinizi, potansiyel müşterilerinizi ve çalışanlarınızı memnun etmekten çok daha fazlasını yapın. Bu arada 1 Yaşam Kutusu web sitesinden istediğiniz ürünü seçebileceğiniz gibi kişiselleştirilmiş ürünler tercih etmeniz halinde 1 Yaşam Kutusu katalogundaki ürünlerle sınırlı olmadığınızı da unutmayın!

Peki son zamanlarda giderek daha çok karşımıza çıkan kurumsal hediye nedir? Kurumsal hediye aslında arada güçlü bir bağ kurmak ya da var olan bağlantıyı güçlendirmek amacıyla şirketler tarafından çalışanlarına, müşterilerine ya da potansiyel müşterilerine hediye verilmesi eylemi olarak tanımlanabilir.Bu hediyeler, fiziksel veya fiziksel olmayan ve kurum içi ya da kurum dışı hediyeler olabilir.

Her ne kadar hediye verme eylemi aynı kalsa da, kurumsal hediye, arkadaşlarınıza Kurumsal yılbaşı hediyesi almaktan biraz farklıdır. Çünkü kurumsal hediye belirli profesyonel görgü kurallarını takip etmelidir. Avucunuzun içi gibi tanıdığınız biri için olsa bile hediye seçmek zorlayıcı bir süreç olabilir. Bunun profesyonel hayatta ne kadar zor olduğunu hayal edebiliyor musunuz? 1 Yaşam Kutusu’nun devreye girdiği ve hayatı kolaylaştırdığı nokta tam da burasıdır. İhtiyaç duyduğunuz adet ne olursa olsun en özel hediye alternatiflerini sizlere sunarak, en doğru seçimleri yapmanıza yardımcı olur. Ayrıca kişiselleştirilmiş hediyeler oluşturmak istediğiniz durumlarda sizlere özel kutu içerikleri oluşturur.

Neden Kurumsal Hediye Vermelisiniz?

Tekrar altınız çizmek istediğimiz nokta şu ki; kurumsal hediye çalışan, müşteri ve iş ortaklarının katılımını artırmanın en mükemmel yoludur. Kurumsal bir hediye, marka stratejileri oluşturma noktasında çok önemli bir adımdır. Giderek daha fazla işletme, çalışanları ve müşterileri için marka logolu hediyeleri tercih etmektedir. Logolu bir hediye, işinizin gelişmesine yardımcı olanlara takdirinizi göstermenin yanı sıra, etkili bir pazar stratejisi olarak da işe yarar.  

Bir işletmede müşteriyi elde tutmak, yeni bir müşteri edinmekten daha zordur. Müşteri ilişkilerini geliştirmek için kaliteli ürün ve hizmetler sağlayabilir, promosyonlar, indirimler ve uygun fiyatlar uygulayabilirsiniz. Aynı zamanda bu mükemmel karışıma bir kurumsal hediye eklemeyi de düşünün. Bu, müşterinizin kendini özel ve işletmeye bağlı hissetmesine yardımcı olacaktır. Markanıza olan bağlılıkları için minnettar olduğunuzu bilmelerini sağlayın. Müşterilerin doğum günleri ve yıldönümleri gibi özel günlerde ekstra yol kat edebilir ve kişiye özel hediyeler gönderebilirsiniz. 

Elbette kurumsal hediyeler yalnızca müşteriler için değildir. Bir işletmenin en değerli varlığı şüphesiz çalışanlarıdır. Bu nedenle şirketi ayakta tutan çalışanlara değer verilmeli ve öyle hissettirilmelidir. 1 Yaşam Kutusu yardımıyla siz de çabalarından dolayı minnettarlığınızı gösterin ve çalışanlarınıza kurumsal hediyeler verin. Bu takdir edildiklerini hissettirecek ve karşılığında üretkenlik seviyelerine yansıyacaktır.

Kurumsal hediye sadece müşteriler ve çalışanlarla sınırlı olmak zorunda değildir. Ayrıca, onlarla iş yapmayı dört gözle beklediğinizi potansiyel bir müşteri adayına göstermek için de kurumsal hediye kullanılabilir. Zarif ve anlamlı bir kurumsal hediye şirketinizin incelenmekte olan diğer potansiyel işletmeler arasında öne çıkmasını sağlayacaktır. Bu durumda kurumsal hediye, güzel ve yeni bir iş ilişkisine başlamanıza yardımcı olabilir.

Kurumsal Hediye Ne Zaman Gönderilir?

Özel günlerde hediye vermek, kurumsal hediyeye mükemmel bir yaklaşımdır. Ancak beklenmedik anlarda gönderilen hediyeler de çoğu zaman beklenilenin üzerinde bir memnuniyet sağlar. Bu sayede müşteriler ve çalışanlar alışılagelmiş zamanlarda değil sıradan zamanlarda ya da kendileri için özel olan zamanlarda  hatırlandıklarını fark eder ve değerli hissederler. Bu yüzden her yıl öngörülebilir bir zamanlamayı tercih etmek yerine sadece özel günlerde değil yıl boyunca hediye vermek daha doğru ve etkili bir yaklaşımdır. Doğum günleri ve yıldönümleri gibi kişisel özel günlerde hediye vermek de ekstra bir dokunuş anlamına gelir. Bir başka harika fikir de yeni bir personeli ya da yeni bir müşteriyi geleneksel bir kurumsal hediye ile karşılamaktır. Bu, tüm iş ilişkisinin tonunu belirleyecek ve sorunsuz bir entegrasyon sağlayacaktır.

Kapsamlı araştırma yapmak, mükemmel hediyeyi bulmak, toplu olarak sipariş vermek, üretimi takip etmek, mükemmelliği sağlamak için kalite kontrolü yapmak - göz korkutucu bir görev gibi geliyor, değil mi? Merak etmeyin, harika bir kurumsal hediye iş ortağı bulmak işin neredeyse tamamını çözmek anlamına gelir. 1 Yaşam Kutusu tüm kurumsal hediye ihtiyaçlarınız için mükemmel bir iş ortağıdır. Her tür kurumsal hediye ihtiyacınıza uygun yenilikçi ürünler, tamamen özelleştirilebilir ürünler ve her bütçeye uygun yaratıcı hediye fikirleri için siz de 1 Yaşam Kutusu ile iletişime geçin. Düşünceli bir hediye ile müşterilerinize ve çalışanlarınıza takdir ve minnettarlığınızı gösterirken uzun süreli ve tatmin edici ilişkiler tesis etme ayrıcalığını yaşayın. Ayrıca sitemizde yayınlanan, kurumsal hediye kutusu nasıl olmalı içeriğimizi okuyabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM