Su yalıtım teknolojilerinde işlevsel ve etkili çözümler sunan yalıtım malzemesi likit membran seçici geçirgendir. Yani yapılara istenmeyen maddelerin geçişini engellerken sağlık açısından geçmesi gereken maddelerin de geçmesini sağlar.

Oldukça ekonomik bir yalıtım çözümü olduğundan inşaat sektöründe çok popüler bir malzemedir. Su geçişini tamamen önleyen temel yalıtım malzemesi olan membran kauçuk esaslı bir malzemedir. Polyester keçe taşıyıcılı olan ve cam tülü taşıyıcılı olan membran çeşitleri vardır. Su yalıtımında likit membran kullanımı ustalık ister. Uygulamada teknik bilgi çok önemlidir.

Her binanın yapısal özelliklerine göre uygulama tekniği ve malzeme seçimi değişir. Yüksek kalitede su yalıtımı için binanıza uygun malzemeyi size profesyonel firma söyleyebilir. Küçükdeveci firması su yalıtımında güvenilir köklü bir firma. Firmanın uzman ekipleri su yalıtım kesin çözümlerle yanınızda olur. Yaşadığınız sorunları çözmek için güvenle destek alabileceğiniz Küçükdeveci, konforlu yaşam alanları sağlar.

Likit Membran Nasıl Bir Malzemedir?

Yalıtımda adı en çok duyulan malzeme membrandır. Suya karşı dayanıklılık dendiğinde bir numaralı malzeme olarak öne çıkar. Membran kelimesi olarak seçici geçirgen anlamını ifade eder. Bu anlamını aslında insan vücudundaki hücrelerden alır.

Membran terimi hücreyi saran koruyucu zarları ifade eden bir terimdir. Hücrelerdeki bu seçici geçirgen dokunun inşaat sektöründe aynı koruyucu gücüyle kullanılması buna benzer bir malzemenin üretilmesiyle sağlanmıştır. Likit membran akrilik kopolimer reçine esaslı yarı akışkan bir malzemedir. Uygulanması kolaydır ve elastik bir yapısı vardır. Her türden yapı malzemesine yapıştırılabilir. Nefes alan yapısıyla uygulandığı yüzeyde kusuruz bir su yalıtımı sağlar.

 Su Yalıtımında Likit Membran Nasıl Kullanılır?

Bu tür yapı malzemelerini kesinlikle işinde uzman kişilerin uygulaması gerekir. Su yalıtımında likit membran kullanmadan önce uzman ekipler ilk olarak yapı analizini değerlendirir. Uygun malzeme ve teknik yapının niteliklerine göre değişir. Su yalıtımı için en ekonomik çözüm olan likit membran uygulamasını profesyonel bir firmaya yaptırmalısınız.

Küçükdeveci firması size en uygun fiyatla yüksek kalitede yalıtım olanakları sunacak güvenilir bir firmadır. Firmadan gelip binanıza bakmasını ve yalıtım analizi yapmasını isteyebilirsiniz. En uygun malzemeyi, tekniği ve uygulama sürecini size açıklayacaklardır. Küçükdeveci firmasıyla görüşerek bütçenize uygun, uzun ömürlü su yalıtımı yaptırma fırsatını yakalayabilirsiniz.

Facebook:
https://www.facebook.com/sandvicpanelkucukdeveci/
Instagram: https://www.instagram.com/kucukdeveciinsaat/

Editör: TE Bilişim