Linkedin video indirme platform içerisinde bulunan videoları cihazınıza yüklemenize izin verir. Günümüzde en büyük sosyal medya ağlarından biri olan Linkedin, özellikle profesyonel camia tarafından sıklıkla kullanılır.

İçerisinde kullanıcılar birbirleri ile etkileşim yapabilmekte ve videolar ekleyebilmektedir. Bunlardan bazıları ilgi çekici olabildiği için kişiler indirmek isteyebilir. Eğer bu gibi durumlara çözüm arıyorsanız, videoindir.org ile istediğiniz sonuçlara kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Linkedin’in yanı sıra Instagram, YouTube, Twitter ve internette bulunan tüm videolarınızı da sorunsuz bir şekilde indirebilirsiniz. Pratik bir şekilde çalışan motorumuz, saniyeler içerisinde çözüm almanıza yardımcı olur. Aracımız hem mobilden hem de bilgisayar üzerinden sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.

Linkedin Video İndirme Mobil

Linkedin video indir işlemlerini birçok kişi mobil cihazlar üzerinden yapabilmek ister. Zira böylece insanlara daha kısa sürede istedikleri sonuçlar sunulabilir. Ne var ki günümüzde birçok site bunun için özel seçenekler sunmaz. Hatalı sonuçlar, zor kullanılan ara yüz sık sık yaşanan sorunlar arasındadır.

Buna çözüm getirmek üzere kurulan videoindir.org, mobil için özel tasarlanmış ara yüzü sayesinde istediğiniz sonuçlara kavuşmanızı sağlar.

Linkedin Video İndirme Programı

Sizlere kısa sürede olumlu sonuçlar sunmak üzere kurulan platformumuz pratik şekilde video indirmenizi sağlar. YouTube, Instagram, Facebook, Linkedin video nasıl indirilir için tek yapmanız gereken linki kopyalamadır.

1.       Ardından URL alanına yapıştırırsanız, istediğiniz sonuçlara kısa sürede ulaşabilirsiniz. Sadece bilgisayardan değil; mobilden de verimli şekilde kullanabilirsiniz.

2.       Sırası ile işlemi şu şekilde yapın, İndirmek istediğiniz Video linkini kopyalayın

3.       Daha sonra https://www.videoindir.org/ sitesine gidin ve ardından Linkedin Video İndirme sayfasına gidin

4.       Orada bulunan Tool kısmına linki yapıştırın ve daha sonra İndir butonuna tıklayın

5.       Videoyu istediğiniz formatta seçerek çok kolay indirebilirsiniz.

Direk İndirme Linkine Gitmek İsterseniz Tıklayınız: https://www.videoindir.org/linkedin-video-indir/

Editör: Mustafa YILDIRIM