Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim VakfıLÖSEV, Hayat Bağları Projesi ile kanserle mücadele eden yetişkin hastaları, düzenlediği etkinlikler sayesinde bir araya getiriyor. Proje kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerle yalnız olmadıklarını, ortak mücadele ile neler başarabileceklerini gören yetişkin hastalar, hayata daha sıkı bağlanıp sağlığına kavuşuyor.

Yeni yılı umutla bekleyen LÖSEV’e kayıtlı yetişkin kanser hastaları, Eskişehir’de bir araya gelerek süreçteki deneyimleri ve hayattan beklentilerini paylaştı. LÖSEV Eskişehir İl Koordinatörü Yelda İlker, şunları kaydetti: “Bu projemiz ile kanser nedeniyle hayattan uzaklaşmış yetişkinlerimiz birbirlerine yol arkadaşlığı yapmaktadır. Hayata bakış açılarını olumlu yönde değiştiren LÖSEV’in bu anlamlı etkinlikleri, iyileşmelerinde önemli bir etkendir. Yetişkin hastalarımız LÖSEV çatısı altında umutla iyileşirken gelen yeni yılın tüm ailelerimize sağlık ve mutluluk getirmesi en büyük dileğimizdir. Bu dileğimizi birlikte gerçekleştireceğiz.”

Cemal Çavdarlı hayatını kaybetti Cemal Çavdarlı hayatını kaybetti

Yetişkin kanser hastalarının keyifli vakit geçirdiği etkinlik Passage Cafe & Patisserie’nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

LÖSEV Yetişkin Kanser Hastalarının da Yanında!

Lösemi ve kanser tedavisi uzun ve zorlu bir süreç. Fakat gelişen teknolojilerle ve erken teşhisle kanseri yenmek mümkün.  Moral ve motivasyonu yüksek tutmak da kanserle savaşmada büyük rol oynuyor. Hastalar ve yakınları maddi zorlukların yanı sıra psikolojik olarak da zorlanıyor. Bu zorlu yolculukta, kanserle savaşan hasta ve yakınlarının yanında olmak için LÖSEV her zaman hazır. Türkiye’nin her noktasından, tüm kanser hastaları tek bir telefonla LÖSEV’e başvurarak hem danışmanlık hem de desteklerinden kolayca yararlanabiliyor.

Siz de kanser hastalığının maddi girdabındaysanız www.losev.org.tradresinden ya da 0312 447 06 60 arayarak LÖSEV’e ulaşabilir ve bu mücadelenizi LÖSEV ile kolkola hızla tamamlayabilirsiniz. Unutmayın kanser de yoksulluk da yoksunluk da kimsenin kaderi değildir ve LÖSEV kanseri tamamen silene kadar hiç durmadan hiç yorulmadan çalışmaya devam etmektedir.”

Editör: Mustafa YILDIRIM