Mdf tablo; adından da anlaşılacağı üzere, MDF malzemelerin üzerine yapılan baskı ve resimlerdir. Bunlar karakalem resim olabileceği gibi, sulu boya veya yağlı boya ile de yapılabilir.

Yenilikçi tasarım detaylarıyla zenginleştirilen bu tablolar kullanıldığı her mekânın havasını değiştirir. Yüksek çözünürlüklü görseller UV baskı makineleriyle ahşap plaklar üzerine basılır. Böylece birbirinden güzel MDF tablo modelleri ortaya çıkar.

En Şık MDF Tablo Modelleri

Bu tabloların bazı çeşitleri dini motifler veya en sevilen kahramanların resimleriyle süslenir. Bazılarında ise manzara resimleri dikkati çeker. Öte yandan çok parçalı MDF tablo çeşitleri de vardır.

Tek parçadan 25 parçaya kadar geniş bir yelpazeyi kapsayan bu tablolar, kullanıcıların yaşam alanlarında kendi tarzını yansıtmasına imkân verir.

Yerleştirildiği alanı hareketlendiren bu tablolar; farklı boyut, desen ve renk seçenekleriyle estetik bir görünüm oluşturur.

MDF Tablo Fiyatları

Bu ürünlerde fiyatlandırma; malzeme kalitesi, tablonun ölçüleri, renkleri doğrultusunda farklılık gösterir. Tema türü, parça sayısı ve buna benzer unsurlar MDF tablo fiyatlarını zenginleştirir.

Evinizi dekore etmek için kullanabileceğiniz en özel MDF tablo modelleri için OneMina koleksiyonlarını inceleyebilirsiniz.

Retro poster ve UV baskı MDF tablo modellerinden istediğinizi seçerek uygun fiyata kolayca sipariş verebilirsiniz. Kusursuz tasarımların ince işçilikle buluştuğu OneMina, sıra dışı bir şeyler arayanların doğru adresi!

Siz de özgün tasarımlarla dekorasyonunuzu canlandırmak için bu zengin ürün grubuna göz atabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM