Memleket Parti Genel Merkezi, Eskişehir örgütleri içinde, ilk kurulan ilçelerle birlikte örgütlenen Çifteler İlçe Başkanlığı için Zafer Yaş’ı Geçici İlçe Başkanı olarak atadı.

Memleket Partisi İl Başkanı İsmail Ceyhan, bu atama ile ilgili “İl Yönetim Kurulu’muzun önerisi üzerine, Çifteler İlçe Başkanlığına atanan Zafer Yaş ve İlçe Yönetim Kurulu’nu kutluyorum. Çifteler ilçesinde; “Ne Cumhur Ne Millet, Tek Yol Memleket” şiarımızla, halkımızı geçim derdine, gelecek kaygısına düşüren iktidardan da, ABD’den icazet peşinde koşan, halkı kandıran oyalayan beceriksiz muhalefetten de kurtulmak isteyen vatandaşları partimize kazanacaklarına inanıyorum. Görevlendirildiğimiz tarih itibariyle ilçe örgütlerini canlandırma, parti üyelerini coşkuyla çalışmalara sevk etme, esasen birlik beraberliği sağlama gayretlerimizin meyvelerini almaya başladık. Son bir hafta içinde partimize gelerek üye olan vatandaşların artışına tanık olmaktan çok mutluyuz”. Dedi.

Çifteler İlçe Başkanı Zafer Yaş “Memleket Partisi Genel Başkanımız Sn. Muharrem İnce’nin umudu yeşerten, geleceğimizi geri almamızı sağlayacak politikalarını Çifteler ilçesinde halkımıza aktarmanın şevk ve heyecanını taşıyorum. İl Başkanlığımızın da desteği ile çok kısa sürede, Yönetim Kurulumuzla birlikte, Çifteler ilçemizde partimizi hak ettiği noktaya taşıyacağımızın sözünü veriyorum.”  Açıklamasını yaptı.

Editör: Mustafa YILDIRIM